L’estiu comença Alafresca en Cortes de Arenoso i San Vicente de Piedrahita

image-2019-06-21

Arriba l’estiu, els xiquets acaben el col·legi i Alafresca apareix com una perfecta excusa cultural per a aquests dies. Aquest festival de comptacontes presenta la seua quarta edició amb una programació rica en espectacles de narració oral destinats a un públic familiar. Aquest esdeveniment d’entrada lliure es celebrarà els dies 29 i 30 de juny a Cortes de Arenoso i San Vicente de Piedrahita respectivament.

Amb la finalitat d’acostar les disciplines artístiques a les zones rurals, aquest festival comptarà amb companyies procedents de multitud de punts del mapa. No faltaran grups valencians com els titellaires de Juglar Teatro i Entucole o Jacinto Sifon Fontana amb el seu espectacle de circ i poesia. Alafresca també comptarà amb obres de les companyies teatrals Pirueta Teatro (Màlaga) i Dispara Teatro (Madrid) i un espectacle circense de Circo Baya (Càceres).

Però no solament es podrà gaudir de cuentacuentos de l’àmbit nacional. Des de Colòmbia, Julio César, integrant del col·lectiu de narració El Garlotero de Piedecuesta, travessarà l’altre costat del toll per a representar El animalario en ambdues jornades.

La música també tindrà el seu buit amb l’arribada de la mitjanit. El Resonante Basuband estarà present per a delectar al públic amb els seus Instruments Insòlits. Llandes, xapes, caixes i més objectes quotidians envairan l’escenari amb una doble finalitat: crear música i generar consciència sobre la importància de la gestió responsable de residus i de consum. Amb la seua peça El ritual de fuego, Víctor Garmendia oferirà un espectacle de malabares amb foc al són de la música.

Com a novetat, Alafresca incorporarà en la seua quarta edició un espectacle exclusiu per a majors de 18 anys de la mà d’Erótica Social: Cuentacuentos Erótico. Des d’una perspectiva feminista, Mari Carmen Rodríguez, coneguda com La Bruja, omplirà de sensualitat i originalitat aquesta sessió per a adults en la qual l’erotisme es desprendrà de valors masclistes que avui dia li caracteritzen.

62632796_418792685630404_6603764340770209792_n

62113070_686471405147984_3100401646757216256_n

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!