Pirates i corsaris assalten la platja de Benicàssim amb Torre a la vista!

torre a la vista

Durant els segles XVI i XIX, els pirates acostumaven a assaltar les costes a la recerca de tresors. Una de les zones preferides dels pirates berberiscos, entre els quals es trobava el conegut corsario Jeireddín Barbarroja, era la de la platja Torre de Sant Vicent de Benicàssim, zona que els permetia amagar-se i que era coneguda com Olla de Benicàssim. Si t’has deixat caure per aqueixa zona, segur que coneixes la Torre de Sant Vicent, una de les moltes torres vigías que apunten per la costa castellonenca i que servien per a vigilar i defensar-se dels pirates.

Els pirates han tornat a la platja Torre de Sant Vicent… Però aquesta vegada de forma molt més amigable. Es tracta de la tercera edició del festival familiar de pirates i corsaris Torre a la vista!, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny en aquesta platja benicense.

Xiquets i xiquetes (i no ens enganyem, adults també) es convertiran en un dels corsaris que va acompanyar a Barbarroja per tot el Mediterrani. Des d’un gorro o un pegat pirata a un vaixell berberisco, un lloro o un mini cofre del tresor amb els tallers i manualitats que els proposa Torre a la vista! També jocs i activitats com a carreres de vaixells, mini boles de canó, tir al garfio, passarel·la amb taurons, doblones pirates, pesca de leviatán i travessies nadant (infantils i per a adults).

Les activitats i tallers s’entremesclen amb la batalla de toneles (bumper ball), el rocòdrom i la tirolina, les passarel·les i ponts, les visites guiades i/o teatralizadas a la Torre de Sant Vicent, un mercadillo artesanal que ocuparà el passeig de les Arts i un parc aquàtic.

També es projectarà la pel·lícula Pan. Viaje a Nunca Jamás i podrem gaudir d’espectacles com la proposta de teatre itinerant de Kinerama Producciones ¡Piratas en la costa! i Los Piratas. The Little history de la cia. Teatro Sin Fin.

A continuació et deixem el mapa i horaris del III Torre a la vista!:

PROGRAMA_TORRE_VISTA_page-0001
PROGRAMA_TORRE_VISTA_page-0002

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!