Les 7 excuses (teatrals) del XX Capsigrany

image-2019-06-04 (4)

La Mostra de Teatre Capsigrany suma ja 20 edicions des de la seua creació i per a celebrar-ho porta una programació diversa dirigida a tots els públics. Clàssics, peces infantils, titelles,  teatre de carrer, propostes d’improvisació o música en directe ompliran els carrers (entrada lluire), el Poliesportiu (taquilla inversa) i la sala de teatre Carles Pons (preus populars) de Vilafranca del Cid del 7 al 9 de juny.

Divendres 7 de juny

Abans de donar pas a la gran festa teatral,a les 22:00 tindrà lloc la presentació del municipi vilafranquí com la Capital Cultural Valenciana 2019 en el teatre Carles Pons. Audiovisuals, dramatitzacions i música en directe acompanyaran aquest acte en el qual es farà un resum de la intensa activitat cultural de Vilafranca i es reivindicarà, a més, el llegat que han deixat els seus avantpassats com l’art rupestre llevantí o el de la pedra en sec, declarada recentment com a Patrimoni de la Humanitat. A continuació, els vilafranquins Adrià Bayot i Santi Vicente seran els encarregats d’inaugurar la Mostra amb un espectacle de música inèdit en directe a les 22:45.

Dissabte 8 de juny

El matí del dissabte començarà amb l’obra infantil Martina i el bosc de paper de L’Horta Teatre a les 12:00. Els més xicotets s’endinsaran en un viatge pel bosc a través de la mirada d’una xiqueta innocent que farà un recorregut per les estacions de l’any i aprendrà a estimar a la naturalesa com a una amiga més. La plaça Don Blasco acollirà l’espectacle The Wolves de la companyia La Fam a les 17:30. 4 brokers de Wall Street recorreran els carrers a ritme de funky en una cercavila repleta de música en viu i teatre de carrer.A les 19:00, Bambalina Teatre posarà en escena la tragicomèdia de Calisto i Melibea amb la representació de La Celestina en la sala Carles Pons. Aquest clàssic literari de Fernando de Rojas s’escenificarà mitjançant tècniques i recursos propis de les titelles i del teatre de l’objectes. La jornada finalitzarà a les 23:00 amb les acrobàcies, malabares, música i treball amb objectes de La Trócola Circ en el seu espectacle Emportats.

Compañía La Fam en su espectáculo The Wolves.

-Cia La Fam amb el seu espectacle ‘The Wolves’.

Domingo 9 de juny

A les 16:00, Xa Teatre arribarà amb The Audition. Aquesta peça teatral narra la història de dues xiques aspirants a un càsting per al Lago de los Cisnes que estan disposades de donar-ho tot. Amb motiu de la Capitalitat Cultural, aquesta obra està patrocinada pel Institut Valencià de Cultura. 3 Cambrers de la companyia Improplana Plus serà la proposta que posarà fi a la XX edició de la Mostra de Teatre Capsigrany. El públic participarà de manera activa en una improvisació teatral donant el títol a les històries que desitgen veure i els actors les interpretaran tot seguit.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!