El Castell Vell té alguna cosa que contar-te

Contes_Castell_Vell03

Les jornades Castell Contat tenen com a objectiu donar a conèixer i posar en valor es Castell Vell a través de cuentacuentos, relats històrics, llegendes i successos que giren entorn del mateix. És una activitat familiar (recomanada per a xiquets a partir de 5 anys) d’entrada lliure, però requereix d’inscripció prèvia obligatòria (reserva les places a través info@mucc.es o cridant al 964 23 91 01).

La primera proposta d’aquest cicle va tenir lloc el 25 de maig a través de Nit de Contes al Castell, una visita nocturna al Castell Vell repleta de relats de terror per als més xicotets. Les següents cites de Castell Contat seran el 30 de juny, 25 d’agost i 27 d’octubre (en valencià) i 28 de juliol i 24 de novembre (castellà). En tots dos casos, l’activitat s’iniciarà a partir de les 10:00 en el Centre de Interpretació del Castell Vell i tindran una durada d’una hora i mitja. Aquesta activitat comptarà amb les narradores orals Maria José Chabrera i Tània Muñoz; a més de la col·laboració i assessorament d’arqueològics i personal del Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC).Es recomana portar calçat i roba còmodes, gorra, protecció solar i aigua.

Una escola d’estiu per a petitxs historiadorxs

De manera complementària, s’està organitzant una escola d’estiu gratuïta al Castell Vell per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys amb l’objectiu de despertar el seu interès per la nostra història i patrimoni. Des del 20 de maig fins al 17 juny estaran obertes les inscripcions a través del correu info@mucc.es (necessari adjuntar una fotocòpia del DNI, del llibre de familia i de la targeta sanitària).

Els xicotets hauran d’assistir cada matí a les 9:00 al Centre d’Interpretació. Allí i als voltants del Castell desenvoluparan diferents tallers i activitats sobre la societat i cultura medievals que es perllongaran fins a la 13:30. Les places s’assignaran en funció de l’ordre d’inscripció i es realitzaran dos torns per a aquest petit campus: de l’1 al 5 de juliol i del 8 al 12 de juliol.

Contacontes al Castell Vell. Fotos: Carme Ripollès (ACF).

Cuentacuentos en el Castell Vell. Fotos: Carme Ripollès (ACF).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “El Castell Vell té alguna cosa que contar-te

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!