Sant Joan de Moró ‘Viu l’estiu’ amb teatre i circ per a totes les edats

Purpurina Circus

Sant Joan de Moró es prepara per a celebrar la dinovena edició del seu tradicional festival de teatre a l’aire lliure Viu l’estiu. Els dijous del mes de juliol s’ompliran de teatre a partir de les 20:00 enfront de l’edifici polifuncional de l’Avinguda del País Valencià. Els espectacles són d’entrada lliure i estan destinats a tots els públics.

La companyia madrilenya Malabreikers serà la primera a trepitjar Sant Joan de Moró el dijous 4 de juliol. Malabares, acrobàcies i humor cobraran protagonisme en aquesta comèdia de carrer dirigida per Rolando San Martín i interpretada per Beto (Roberto Carlos Rodrigues) i Tornillo (Daniel Sánchez).

Des de Sevilla, Daniel i José Alberto, més coneguts com els Hermanos Inconfundibles, arriben fins a la Plana Alta el dia 11 amb el seu espectacle Qué Raro, ¿Verdad?.Interpretar a Bethoven acrobàticament, desafiar a la mala sort abans d’executar un perillós nombre de monociclo o poder presenciar un espectacle circense amb animals de plàstic és possible en aquesta estranya sessió de circ, humor i música.

Els castellonencs Purpurina Circus  representaran la seua Circus Show el dijous 18. El circ es converteix en una paròdia elegant i atrevida amb aquesta companyia integrada per una cirquera addicta als acudits dolents (Marta Martín) i exdomador de pollastres amb fòbia a les aus de corral (Victor Segarra).

Per a acomiadar el festival, el dia 25 tindrà lloc l’espectacle de clown contemporani i teatre gestual Fané Solament representat per Pau Palaus, artista natural de Sant Feliu de Buixalleu (Girona). A través de la figura d’un tendre i tranquil pallasso, es construeix aquesta obra en la qual la improvisació i el paper del públic són fonamentals.

_foto de portada cia. Purpurina Circus per Nerea Coll.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!