Festival Conta’m de Atzeneta. Tres dies per a contar

Festival Contam_cartel-portada

Tres dies replets de contes per a totes les edats. Així és Conta’m, un nou projecte de narració oral d’entrada lliure destinat a un públic familiar. Aquest festival de contes, amb Tània Muñoz com a coordinadora, del Maestrat de Penyagolosa acollirà a contacontes, llibreries, editorials, il·lustradors, investigadors, i, en definitiva, amants de les històries explicades els dies 19, 20 i 21 de juliol en Atzeneta.

Acompanyada per música de la Banda Municipal de Castelló, l’antologia de contes Els mil i una nit serà una de les peces del festival que desenvoluparan els narradors Felip Kervarec, Almudena Francés i Guti. Aquest conjunt d’artistes tornaran a fusionar-se, a més, per a explicar històries durant un recorregut pel poble al costat de la Ronda de Rondalles.

El públic podrà conèixer a Carmeta, una xiqueta com una altra qualsevol a la qual li ocorren coses molt estranyes, a través de l’espectacle de cuentacuentos La casa de Carmeta d’Almudena Francés. La maleta de contes és una altra de les propostes per a aquests dies. Felip Kervarec narrarà una història sobre una rateta anomenada Giberta que posseeix una col·lecció de maletes en les quals guarda petits tresors, però que amaguen grans històries.

Almudena Francés representará La Casa de Carmeta. Foto: Jorja

– Almudena Francés representará La Casa de Carmeta. Foto: Jorja Mollà

A més d’espectacles de narració oral, se celebraran petites maratons creatives. D’una banda, hi haurà una Marató de Contes en el qual podran participar totes aquelles persones que tinguen ganes d’explicar un relat. De manera paral·lela, es desenvoluparà, d’altra banda, una Marató d’Il·lustració que consistirà a il·lustrar les narracions orals del festival. En tots dos casos, serà necessària la inscripció prèvia a través del seu correu electrònic festivalcontam@gmail.com.

També haurà proposades exclusives per a públic adult com El vetlatori de Batiste  d’Almudena Francés i algunes històries de la mà del narrador Guti. La cantautora Xiomara Abello, a més, tindrà un buit en la cita presentar el seu treball Entre teles.

De manera simultània al conjunt d’esdeveniments, s’instal·larà la Fireta del Conte en la qual participaran editorials i llibreries del país que oferiran productes per a tots els gustos.

Programació completa de Conta’m

Viernes 19
20:00. Ermita de Sant Roc. Les mil i una nits
22:30. Plaça de la Mare de Déu de Loreto. El vetlatori de Batiste
23:30. Carrer del Maestrat. Concierto de Xiomara Abello

Sábado 20
10:00. Carrer de la Purísima. Inauguración Fireta del Conte
10:30. Plaça Divina Pastora. Maratón de Cuentos y Maratón de Ilustración
17:00. Plaça Divina Pastora. Maratón de Cuentos y Maratón de Ilustración
12.00.Puerta de la Iglesia. Ronda de Rondalles
19:00. L’Antic Convent. La maleta de contes
22:30.Ermita de Sant Gregori. Historias para público adulto

Domingo 21
11:00. Plaça de la Presó. La casa de Carmeta
12:30. Puerta de la Iglesia. Una història d’Atzeneta visita guiada
12.00. Carrer del Maestrat. Comida popular y despedida con más narraciones

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!