El Rototom Sunsplash complenta la seua programació familiar amb un espai per a adolescents

37022246451_d7d5dac4eb_o

Si pensem en un festival d’estiu per a tota la família el Rototom Sunsplash és l’el guanyador per excel·lència, a la seva programació musical cal afegir-li les múltiples activitats que ofereix per als més petits, no obstant això, si et preguntaves on quedava el públic adolescent, aquest any el festival presenta un nou espai denominat Teen Yard, que oferirà 3 hores de programació diària per a jóvens.

Entre les activitats que inclou el nou espai, destaca un taller de customización de roba, composició i producció musical, pintura mural col·laborativa, creació audiovisual amb mòbils, tallers de dj, xarxes socials, beatbox i ràdio. A més, també hi haurà una zona d’esports urbans (skate, parkour, roller, scooter) . L’objectiu d’aquest nou projecte és posar la mirada en un públic que representa una nova generació amb “capacitat per a canviar les coses”, com expliquen des del festival reggae benicense. A més, alguns artistes del cartell i altres invitats del Foro Social també formaran part de la programació amb xarrades en què presentaran les seues reflexions. Les activitats es realitzaran entre les 16.00 i 20.00, i pots consultar el programa al complet en este enllaç.

Alguns artistes del cartell i altres convidats del Fòrum Social també formaran part de la programació amb xerrades en les quals presentaran les seves reflexions.

- El Rototom Sunsplash, un festival adaptado a todas las edades. Foto: Adrián Morote (hoyoyo.es).

– El Rototom Sunsplash, un festival adaptado a todas las edades. Foto: Adrián Morote (hoyoyo.es).

Magicomundo i Rototom Circus són les árees del festival dedicades al públic familiar e infantil. Per la seua part, Magicomundo apostarà per la conscienciació de la cura del planeta. Així, les proposta varien des de tallers amb materials reciclats, classes de cuina ecològica o la visita de la activista indígena, Sonia Guajajara. D’altra banda, Rototom Circus té programats cinc xous en total a càrrec de les companyies Cometa Circus (Itàlia); Eddie Eighty (València); Piky Potus (l’Argentina); El Rompe Rècords (Mèxic); Olicopter (Barcelona) i 441 Malabares amb les seves Olimpíades de Circ. A més, el Mercado Artesano és altre espai que també pensa en el públic infantil programant alguns tallers.

El festival inclou entrada gratuïta per als menors de 13 anys i compta amb el segell de qualitat de Tour&Kids, en únic club de producte de turisme familiar de la Comunitat Valenciana. A més, el càmping disposa d’una zona d’acampada amb parcel·les familiars a l’ombra.

_foto de portada por Adrián Morote (hoyoyo.es).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!