Música per a afavorir el desenvolupament del bebè des del ventre

taller-con-bombo-y-platillos

Diuen que la música és un llenguatge universal comprensible per tots i totes, també per bebès. Amb Amb bombo i platerets és possible augmentar el meravellós vincle que uneix a pares i mares amb els seus bebès. Aquesta activitat, impulsada pel Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló) es realitzarà una vegada al mes (13 d’octubre, 23 de novembre i 13 de desembre) en el Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Amb ella és possible enriquir el desenvolupament del bebè en les etapes prenatal i perinatal (fins als 6 mesos) a través de la música, la veu, el cos i el moviment.

El taller inclou tres sessions en les quals la psicòloga Amanda Melià de Alba impartirà un taller teòric-pràctic, alhora que les soprano Quitèria Muñoz i la arpista Úrsula Segarra, realitzaran un micro-concert. Els coneixements adquirits durant les sessions són progressius i l’objectiu és aprendre a utilitzar la música en el progrés cognitiu dels bebès.

Un dels avantatges, sobretot per a les agendes atapeïdes, és que no és necessari assistir a totes les sessions per a no perdre el fil. El límit en cada data és de 20 persones, incloent als bebès, i el preu és de 3 euros per sessió si és per a una persona (5 euros si és per a dues persones).Per a formalitzar la inscripció, tan sol cal enviar un correu a didactica_auditori_castello@gva.es, adjuntant el nom dels participants, edat del bebè i telèfon de contacte.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!