Encontres a través de la música per a totes les edats: d’un cor de cant a un dj set familiar

tallergustavogimenez_EM

Una altra forma (en realitat, moltes) de relacionar-nos i conèixer la música, est és el principal objectiu amb el qual es desenvolupa la programació del cicle Encontres Musicals. Des de xarrades i taules redones a tallers, concerts, trobades, etc.; i en alguns casos, també proposades per al públic infantil i/o jove. Est és el cas de les dues pròximes cites que proposa Encontres Musicals per a tancar el trimestre. Totes les activitats tenen lloc en el Menador Espai Cultural de Castelló i són amb entrada lliure, però, en el cas dels tallers, és necessari inscriure’s prèviament*.

El dissabte 16 de novembre, Encontres Musicals comptarà amb el músic experimental, performer i poeta sonor Gustavo Giménez. Serà l’encarregat de donar forma al taller Cor experimental per a joves audaços (de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00), al que li seguirà un concert (19.00, entrada lliure sense necessitat d’estar inscrit al taller fins a completar aforament). Es tracta d’una proposta dirigida al públic jove que té un únic requisit: actitud i obertura. Amb el taller serà possible conèixer una altra forma de veure la cultura de la veu i la visió del cant; conèixer la veu, saber com sona i desenvolupar les seues possibilitats, és a dir, entendre que la veu és un instrument més. El taller no solament a desenvolupar totes aquestes qüestions, sinó també a l’escolta, al treball en grup i a treballar qüestions com la presència escènica i el empoderamiento.

El cicle tanca trimestre amb un dj set per a públic familiar a càrrec de Fonki Cheff el dissabte 14 de desembre (18.00). Es tracta d’una actuació didàctica en la qual pares i/o mares podran veure d’a prop la tècnica d’un dj al costat dels seus fills/as. I, a més, fer-ho de la mà de Fonki Cheff, un dels djs més actius en aquest moment per l’escena castellonenca. També una excusa per a deixar-nos portar pel funk, bogaloo, disc i la música negra.

fonkicheff_EM

Et pots inscriure en l’activitat enviant un email a sasc@uji.es o cridant al 964728872.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!