Un viatge musical en el Auditori de Castelló amb ‘Los viajes de Gulliver’

1

L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló presenta aquesta temporada un atractiu cicle d’activitats familiars. Per a aquesta tardor podrem gaudir de dos espectacles musicals que faran les delícies dels més xicotets. Les entrades tindran un únic preu de 4 €.

La música clàssica tindrà un gran protagonisme, el diumenge 17 de novembre gaudirem de l’espectacle infantil: Desconchertantes, un variat repertori, dos joveníssims intèrprets talentosos que realitzaran un viatge musical clàssic i moderno.en aquest atractiu i personal univers conviuen des de Bach, Vivaldi o Mozart fins a Django Reinhardt, Paco de Lucia o Queen, incloent a més algunes composicions pròpies del duo on s’aprecia el versàtil i imaginatiu talent d’aquests joveníssims artistes.

Per a acabar l’any, el 15 de desembre, Lina Tur Bonet arribarà amb Els Viatges de Gulliver, estarà dirigit a un públic infantil, entre els 5 i 12 anys. Es tracta d’una aposta diferent, amb caràcter lúdic que crea una atmosfera única per a gaudir d’aquest viatge musical. Escoltarem Els viatges de Gulliver, de Telemann, una selecció dels Duos per a 2 violins de Bartók i algunes singulars peces característiques de l’imaginatiu Stylus phantasticus del s. XVII italià i austríac, tot això mesclat en l’ambient creat per Ángel Haro amb les seues tècniques d’animació d’obra plàstiques per ordinador.

Quant a la programació per a públic adult del Auditori aquesta tardor, trobem noms com el de Depedro, Gabriela Montero, o el recital líric de Sandra Ferró, Antonio Iranzo i José Madrid., a benefici de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló (AEMC). Descobreix la programació completa en aquest article de Nomepierdoniuna.

Programació públic familiar 2019 – Auditori de Castelló

Novembre:

  • Diumenge 17. 18.00. Desconchertantes. 4 euros

Desembre:

  • Diumenge 15. 18.00. Els Viatges de Gulliver. 4 euros
'El meu primer Vivaldi' de Ara Malikian, el primer concert d'aquest cicle d'activitats familiars. Foto de Slowphotos Fotògrafs

‘El meu primer Vivaldi’ de Ara Malikian, el primer concert del cicle d’activitats familiars, el passat 3 de novembre. Foto: Slowphotos.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!