‘La princesa avorrida’ i ‘La ciutat dels donyets’. Teatre en família per a conscienciar en La Bohemia

La princesa

El dissabte 14 de desembre La Bohemia et proposa un pla diferent perquè gaudisques en família amb una completa matinal que inclou dues obres de teatre infantil de la companyia Llocart Teatre, La princesa avorrida (11:00h) i La ciutat dels donyets (12:30h). Les entrades estaran a la venda per 5 euros

La princesa avorrida és una obra sobre una princesa que viu a palau amb els reis, té tot el que podria desitjar materialment però està sempre avorrida. Els reis intentaran casar-la, però tot fracassarà. Finalment un misteriós personatge d’un altre conte farà que canvien les coses. Una obra dinàmica i participativa on el públic puja a l’escenari i participa en l’espectacle. Metàfora on s’aprén que per a divertir-se no cal tindre més coses i que per a ser feliç una princesa no és necessari casar-se, sinó que hi ha moltes altres maneres de viure.

La segona obra és La ciutat dels donyets, una representació d’una ciutat en el bosc on viuen els donyets, cadascú és diferent amb una qualitat especial: un està enfadat sempre, l’altre és el donyet alegre. Està la donyeta lectora, la pintora, el treballador, i la dormilega, tots aporten les seues qualitats a la comunitat. Després de jugar a un joc tindran un problema que els farà treballar en equip i canviar la seua visió de les coses. Amb aquesta història l’autor es plateja una al·legoria sobre que cada persona és diferent i ens hem de respectar i estimar independentment de la manera de ser de cadascun i que les diferències ens enriqueixen.

El duende

L’autor de les dues obres teatrals és el també actor Rafa Lloret Porcar, fill del recentment desaparegut Rafa Lloret, referent de l’escena teatral amateur de La Plana en les últimes décades. Rafa Lloret Porcar és popularment conegut per haver pres el relleu en el paper de Jesús de Natzaret en La Passió de Borriol, declarada Bé d’Interés Turístic Provincial.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!