Com sona l’ESO, Premi Carles Santos de la Música Valenciana 2019

78957277_3160191603997128_8120596246818717696_o (1)El col·lectiu Com sona l’ESO rebrà el 12 de desembre el guardó d’honor en els Premis Carles Santos de la música que entrega el Institut Valencià de Cultura (IVC) en la seua segona edició. La gala de lliurament de premis se celebrarà en el Teatre Principal de València.

Com sona l’ESO és una trobada anual d’alumnat i professorat de música de Secundària d’instituts públics que, al llarg de quatre dies, conviuen per a dur a terme un repte musical que han treballat prèviament a les aules. Aquest repte és la realització d’un concert conjunt: prop de 1.500 alumnes de 12 i 17 anys al costat dels seus professors. Com sona l’ESO celebra el seu vinté aniversari, que el IVC ha aprofitat per a reconéixer la seua tasca. Un projecte nascut l’any 2000 amb l’entusiasme d’alguns professors i professores de música valencians que exercien la seua tasca docent al País Valencià, Catalunya i les Illes Balears, entre alltres l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim. Aquest entusiasme els va espentar a unir les propostes que treballaven a l’aula per a donar a conéixer tot el que es podia aconseguir amb alumnes de qualsevol condició social, cultural i de nivell acadèmic amb el comú denominador d’una matèria, la música.

Aquest projecte ha recorregut ciutats com Ontinyent, Vandellós i l’Hospìtalet de l’Infant, Torrent, Gandesa, Aielo de Malferit, Palma, Benicàssim, Barcelona, Carcaixent, Dénia, l’Amettla de Mar, Morella, Sant Carles de la Ràpita, Cocentaina, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Xàbia, València, Altea, Amposta, i enguany Castalla. Per a la següent trobada en 2020, la ciutat triada serà Altea. Un lloc que els porta molt bons records i al qual tornen de nou, ja que van estar l’any 2017. És la primera vegada que repeteixen seu però estan gratament satisfets de l’experiència que van tindre amb l’obra de Frankenstein a la platja.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!