Contes i art per a gaudir en família en el Museu de Belles Arts de Castelló

play cube

El Museu de Belles Arts de Castelló i la Filmoteca del Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló) ofereixen per aquest trimestre tardorenc una oferta molt nodrida i divertida per al públic infantil, amb tallers, visites teatralitzades i contacontes a través de tres programacions: Play ClubMus’n babies i Històries a cau d’orella. 

El 16 de novembre mares, pares, xiquets i xiquetes podran gaudir de Play Cube, una proposta desenvolupada per Apapachoa, on el públic familiar podrà recrear-se d’un espai multidimensional composat per uns cubs gegants definits per les seues arestes on podrem introduir-nos i crear un nou espai. Es tracta d’una instal·lació de joc interactiu en constant evolució que girarà al voltant de temàtiques diferents. Aquesta sessió es dedicarà a la Natulareza efímera, i hi haurà una altra sessió el 21 de desembre anomenada En blanc. Les visites estan dirigides a un públic familiar de 0 a 6 anys. Els xiquets i les xiquetes hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta durant l’activitat. Una activitat que disposarà de diferents horaris: 10.00, 11.30, 17.00 i 18.30 amb una duració 60 min i d’accés gratuït. A més, es propiciarà el seu ús com a espai artístic i de joc durant tot el trimestre.

A la Sala Ceràmica I, els dies 23 de novembre i 14 de desembre tindrà lloc a les 11:00 el Mus’n babies: una activitat que uneix els conceptes de música, museu i bebé, que consisteix a realitzar visites dinamitzades als museus i a les exposicions temporals i aplicar tècniques d’educació musical. Mitjançant la música, els xiquets de 0-3 anys, acompanyats per la seua família, podran experimentar i gaudir dins del context de l’exposició d’una visita singular i cultural pels racons del museu.

Històries a cau d’*orella és el segon cicle de contes en el Museu de Belles arts de Castelló. Comptadors d’històries professionals narraran històries de tradició oral, contes contemporanis, llegendes, endevinalles i cançons de diferents llocs de la nostra geografia. El 23 de novembre a les 12h a la Sala Ceràmica II, Nono Granero serà l’encarregat de donar-nos a conéixer la història de Blanco sobre blanc i el 21 de desembre estarà a càrrec de Mon Mes que narrarà el compte L’illa d’en Lluís. L’objectiu és donar a conéixer l’art de la paraula comptada i posar en valor una part important del nostre patrimoni immaterial: els contes contats. És una activitat recomanada per a xiquets i xiquetes majors de 6 anys.

PROGRAMACIÓ MUSEU BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Play Cube

  • 16 de Novembre. Naturalesa efímera.10.00, 11.30, 17.00 i 18.30 h
  • 21 de desembre. En blanc.10.00, 11.30, 17.00 i 18.30 h

Mus’n babies

  • 23 de novembre.11.00 h
  • 14 de desembre. 11.00 h

Històries a cau d’orella

  • 23 de novembre. Nono Granero
  • 21 de desembre. Mon Mes

*Per a qualsevol informació i reserva prèvia contacta amb el telèfon 964727500 o email: canyo_jos@gva.es

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!