Xiquetsblues. El (festival) blues arriba a l’Alcora

Blues

El 7 de març, l’Alcora acollirà el seu primer festival de blues per a xiquets i xiquetes. Se celebrarà durant tot el dia en la plaça la Sang, amb una completa programació que inclou concerts, tallers, jocs i concursos, entre altres activitats. A l’aire lliure, a plena llum del dia i amb entrada lliure.

A les 11.00, s’iniciaran els tallers i jocs: construcció d’instruments, pintacaras, percussió, guitar blues, tester, món tecles, passarel·la del pantà, play Nova Orleans. Li seguirà el concurs de dibuix, amb temàtica musical a les 11.30. El primer premi de cada categoria serà una guitarra Diddley Bow. A les 12.00, el públic infantil podrà gaudir d’un concert infantil i juvenil a càrrec de diferents institucions de l’Alcora i de la Xiquijam.

El mateix dissabte a la vesprada a les 16.00 tindrà lloc una màster class Viatge a través de diferents estils de blues a càrrec de Paco Ibáñez, acompanyat per Meterband. Finalment, a les 18.00, seran els concerts de Dany Boy Band i Wax and Boogie.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!