Teatre Municipal de Benicàssim. Teatre i cine, per a volar

2

El Teatre Municipal de Benicàssim té una programació per al mes de març dedicada al públic infantil amb unes propostes de cinema i teatre. Dos espectacles pensats especialment per al públic familiar, amb les emocions i la diversió com les grans protagonistes.

La primera cita serà els dies 19, 20 i 21 de març (18.30) es projectarà el film francés Volant junts, dirigit per Nicolas Vanier. Una història que parla sobre Christian, un científic visionari, especialitzat en l’oca salvatge. El seu fill és un adolescent encegat pels videojocs que a més, odia estar amb el seu pare. Malgrat això, pare i fill tenen un projecte pendent: salvar a una espècie en vies d’extinció. El preu de l’entrada serà de 2 euros.

Quant al teatre infantil, el diumenge 22 de març (18.30) tindrà lloc l’espectacle Imaginary Landscape + Factoria Els Sánchez. Una obra que parla de la vida, del pas del temps, dels nostres somnis i de les nostres pors, de com passem la vida patint per si ve el llop. Amb música en directe mesclant peces vocals amb l’acordió. Les entrades tindran un preu de 3 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!