‘For+’, de Xarop Teatre. Un món de sons i jocs a través del teatre i la música a l’Auditori

xarop_for

Una de les particularitats que té la programació familiar del Auditori i Palau de Congressos de Castelló, impulsada pel Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló), és que està pensada amb un objectiu didàctic i pedagògic absolut amb propostes per a totes les edats: des de bebés fins a joves.

A això se suma La Menuda, la targeta impulsada pel IVC Castelló associada a la seua programació familiar en el Auditori, Teatre Principal i Museu de Belles Arts de Castelló amb la qual, en acumular 5 visites als esdeveniments programats, aconseguiràs una entrada gratuïta.

T’expliquem què podràs trobar els mesos de gener, febrer i març a l’Auditori de Castelló:

Blink Flaix: Duncan

Basada en la biografia de Isadora Duncan, aquesta proposta convida a xiquets i xiquetes al viatge iniciàtic de Isa, una xica valenta i curiosa que anirà descobrint objectes, els quals representen una experiència vital en forma d’emoció, color i música. Duncan es tradueix en una aposta per acostar-los el llenguatge de la dansa com a forma d’expressió i obrir la seua consciència a les emocions, tant pròpies com de les altres persones.
Dia: 2 de febrer
Hora: 10.00 i 11.30
Edat: a partir de 2 anys
Preu: 4 euros

Capella de Ministrers: Carmesina i Tirant

Una manera d’acostar-los la música del Segle d’Or, i a més fer-lo com una formació com és Capella de Ministrers. Espectacle adaptat, que es val de la literatura, poesia, pintura, art i història com a unió.
Dia: 23 de febrer
Hora: 18.00
Edat: de 8 a 13 anys
Preu: 4 euros

Xarop Teatre: For+

Se submergiran en el món dels somnis i del joc; ballaran i cantaran en un univers replet de colors i alegries amb Pupi. Interactuaran amb els objectes i efectes visuals, teatrals i sonors. A més, l’espectacle, és amb veu i piano en viu.
Dia: 8 de març
Hora: 12.00, 18.00 i 19.30
Edat: a partir de 9 mesos
Preu: 4 euros

Taller Amb bombo i platerets

Taller per a famílies que esperen un bebé, adoptants o gestants, que recrea un espai en el qual s’enriqueix el desenvolupament del bebé a través de la música, la veu, el cos i el moviment. Cada sessió inclou un taller teoricopráctico participatiu a càrrec de la psicòloga Amanda Meliá d’Alba i un concert de soprano (Quitèria Muñoz) i arpa (Úrsula Segarra).
Dies: 11 de gener, 8 de febrer i 7 de març
Hora: 11.00
Preu: individual, 3 euros / parella, 5 euros. Necessària inscripció prèvia en didactica_auditori_castello@gva.es.

taller-con-bombo-y-platillos

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!