En el Museu de Belles Arts de Castelló també es balla (en família)

1

El Museu de Belles Arts de Castelló, a través de l’Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló), ha preparat per a aquest primer trimestre de l’any unes divertides activitats per al públic infantil i famliar, amb tallers, jocs interactius, dansa i contacontes. Total la programació, que ara et adelantarem, és amb entrada lliure.

DISSABTE, 8 DE FEBRER i 7 DE MARÇ (11:30). QUE ET DANSES?

El Museu ofereix l’espectacle interactiu Que et danses?, un taller per a xiquetes i xiquets i les seues famílies, en el qual podran descobrir en primera persona els principals elements de la dansa de manera lúdica i divertida amb l’ajuda i implicació dels assistents. Una manera d’explorar el moviment, les seues possibilitats i veure la dansa de forma àmplia i plural i que el més important són les ganes de ballar, divertir-se i explorar. Un espectacle que tindrà una duració aproximada d’1 hora i 30 minuts per a menuts i menudes d’entre 5 i 11 anys.

DISSABTE, 15 DE FEBRER i 28 DE MARÇ (12:00). HISTÒRIES A CAU D’ORELLA

Històries a Cau d’Orella és el cicle de contes amb narradors professionals que contaran històries de tradició oral, contes contemporanis, llegendes, endevinalles i cançons de diferents llocs de la nostra geografia. Si vols saber més sobre la programació, pots llegir aquest article.

DISSABTE, 29 DE FEBRER i 7 DE MARÇ (11:00). MUS’N BABIES

A la Sala Ceràmica I tindrà lloc Mus’n babies: una activitat que uneix els conceptes de música, museu i bebé, que consisteix a realitzar visites dinamitzades als museus i a les exposicions temporals i aplicar tècniques d’educació musical. Mitjançant la música, els xiquets de 0-3 anys, acompanyats per la seua família, podran experimentar i gaudir dins del context de l’exposició d’una visita singular i cultural pels racons del Museu.

DISSABTE, 22 DE FEBRER i 28 DE MARÇ (10:00, 11:30, 17:00 i 18:30). PLAY CUBE

Mares, pares i menuts podran gaudir de Play Cube, una proposta desenvolupada per Apapachoa, on el públic familiar podrà recrear-se en un espai multidimensional compost per uns cubs gegants definits per les seues arestes on podrem introduir-nos i crear un nou espai. Es tracta d’una instal·lació de joc interactiu en constant evolució que girarà al voltant de temàtiques diferents. Aquestes sessions es dedicaran a les paraules encontrades. Les visites estan dirigides a un públic familiar de 0 a 6 anys. Els menuts i les menudes hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta durant l’activitat.

Diumenge, 1 DE març (10:00 i13:00). ciutat feliç

Mitjançant una artística creació d’una caseta de fusta amb mosaic ceràmic inclòs i pintura de colors, l’espectacle Ciutat Feliç es pregunta com les persones plasmarien la visió que tenen de la seua ciutat ideal. L’esdeveniment està adaptat per a un públic familiar a partir de 8 anys.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!