3 curts d’animació per a gaudir amb els teus fills durant la quarantena

Vecinos

Les hores pareixen ser eternes (sí, nosaltres tampoc sabem a vegades en quin dia vivim)?¿Se t’estan acabant les idees i ja no saps què més fer a casa amb els teus fills i filles?… Els recursos online es fan més valuosos que mai. Com, per exemple, el canal online #QudatACasa de l’Institut Valencià de Cultura (IVC): una plataforma online, plural i d’accés lliure on pots trobar contingut cultural (música, dansa, teatre, cine…) per a tots els públics, també per al públic infantil. El canal, a què es pot accedir a través de la pàgina web de l’IVC, afig una programació nova cada setmana. Hem estat bussejant, i vos proposem 3 curtmetratges infantils que hem trobat i són perfectes per a disfrutar en família.

Vecinos (Jaime Maestro, 2012)

Et proposem aquest curt de Jaime Maestro, que va obtindre una nominació en la categoria de Millor curtmetratge d’animació dels Premis Goya de 2013. Una animació que ens presenta en 7 minuts la història de dos amics que des de la infància han compartit tot, no solament viure paret amb paret. Relata la fascinació de los dos veïns per l’actor Esteban Sigal i que després de conéixer al seu heroi en persona ja res serà igual i marcarà les seues vides per sempre.

Órbitas (Jaime Maestro, 2013)

Seguim amb el cineasta Jaime Maestro, l’any 2013, va realitzar Órbitas, un curt d’animació que narra una guerra galàctica entre dues grans potències que està arrasant un planeta. En aquesta història d’animació l’única cosa que podrà detindre aquesta guerra serà l’amor. No deixes passar l’oportunitat de veure aquesta animació que va ser nominada a Millor curtmetratge d’animació en el Festival de Màlaga.

VíA TANGO (Adriana Navarro, 2012)

Vía Tango és un curt realitzat com a treball de fi de màster i que va estar nominat al Goya a Millor curtmetratge d’animació en 2014. L’animadora Adriana Navarro, converteix un tren en una fantasia i un vagó en una pista de ball. Aquesta historia evoca la importància de la imaginació durant un trajecte amb tren on tothom balla i somia.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!