11 edutubers per a aprendre durant la quarantena

edutubers

Els i les edutubers com una de les noves sensacions de Youtube. I, durant el període de quarantena que xiquets i xiquetes han d’estar a casa, encara més. Quelcom així com un influencer de l’educació. El seu contingut està dirigit a estudiants de tots els nivells amb l’objectiu d’oferir una altra forma d’acostar-los i ajudar-los a estudiar: matemàtiques, llengua castellana, geografia, inglés…Això sí, de forma didàctica i divertida.

Ens hem passejat pels canals d’alguns edutubers (que no són pocs) i hem seleccionat els 11 canals més populars:

1. Unicoos

El seu creador és David Calle, con un canal que compta ja amb més de 1,3 milions de subscriptors i més 750 vídeos sobre matemàtiques, física i química per a edats a partir de l’ESO. Actualment, també podem veure els seus vídeos en televisió, a través de la 2, que ha ampliat la seua oferta infantil, afegint una programació especial: Aprendemos en casa amb vídeos de David Calle.

https://youtu.be/KMwFMf4ZZzc

2. Math2Me

José Alejandro Andalón Estrada, és qui està darrere de Math2Me, un canal que compta amb més de 2500 vídeos sobre aritmètica, geometria, àlgebra, física, equacions, així com endevinalles, reptes matemàtics, etc. Per a un nivell des de primària fins a l’inici de la universitat.

3. QuantumFracture

En aquest canal de Youtube de divulgació podem trobar principalment continguts relacionats amb la física i les ciències, recolzats en il·lustracions i molt ben explicats. El seu creador és José Luis Crespo, un jove físic que és el youtuber de ciència número u a Espanya.

4. CuriosoBen

CuriosoBen és un youtuber que comparteix vídeos d’esdeveniments estranys i curiosos en la naturalesa i que compta amb més de 6,5 milions de subscriptors.

5. ExpCaseros

ExpCaseros és un dels canals educatius amb major audiència en espanyol. Compta amb més d’11 milions de subscriptors, tant xiquets com adults que senten curiositat pels experiments més insòlits.Natalia i Mayden comparteixen experiments low-cost, manualitats, trucs i altres curiositats de manera amena i divertida.

6. Memorias de Pez 

En aquest canal, Borja Fernández ens explica, secundant-se en les il·lustracions de Sara González, grans fites de la història de manera senzilla i pròxima.

7. Smile and Learn

És un canal educatiu pensat per a xiquets de 3 a 12 anys en què podem trobar contes amb valors, i vídeos creats per professors amb continguts didàctics sobre diverses matèries com a geografia, història, lletres, matemàtiques, ciències.

8. Arte Divierte

L’artista Leonardo Pereznieto ens porta un nou vídeo cada setmana en el seu canal Art Diverteix. Amb més de 1’5 milions de subscriptors, de manera fàcil i divertida ens ensenya tècniques de dibuix, des de les més bàsiques fins a les de nivell avançat.

9. Amigos Ingleses

La madrilenya Isabel i el seu nuvi britànic Phillip són els creadors del canal amb classes d’anglés d’allò més amenes. Produeixen vídeos molt divertits amb situacions quotidianes amb les quals segur aprendràs anglés d’una forma diferent.

10. ValPat

ValPat és un canal de YouTube on inclouen desenes de vídeos de programació, robòtica, electrònica, impressió 3D i matemàtiques. Aquests projectes són explicats per Valeria i Patricia, una xiqueta i la seua professora, amb l’objectiu que xiquets i xiquetes de tot el món puguen divertir-se veient vídeos de tecnologia i trobar inspiració i motivació per a endinsar-se en el món STEAM.

11. El ventall d’Aitana

Aitana Ferrer en el seu canal ens ofereix contacontes inclusius en valencià i que desenvolupen la cooperació, solidaritat, riures i moltíssim aprenentatge, dins de cada història.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!