13 escape rooms online gratis

Coronavirus escape room

Són temps de confinament i estem tancades i tancats a casa, i per això han sorgit multitud de escape room online gratis per a jugar en família o amb amics. Amb aquestes cinc escape rooms hauràs de pensar molt per a resoldre les endevinalles, però també et divertiràs i aconseguiràs que el temps passe més ràpid en aquests dies de quarantena.

1. ESCAPE FAMILIAR ADVENTURES IN CLASS + EDUCIONA

 • Núm. persones: 1 o més d’1
 • Duració aproximada: variable, segons la vostra habilitat
 • Nivell de dificultat: mig-difícil (cal fer-ho en família)
 • On jugar-ho: ací comença el escape room familiar
 • Què necessites?: ordinador o tauleta gran amb connexió a internet (no mòbil), paper i llapis.

L’editorial Educiona i Adventures in Class han elaborat un escape room virtual creat en Genially per a jugar en família. Amb la missió de muntar el vostre laboratori a casa. Hi ha moltes proves que fer i molts números que anotar i recordar-se bé d’on està tot.

2. SEE MEE ESPACE ROOM 

 • Núm. persones: 1 o més
 • Duració aproximada: 30 minuts
 • Nivell de dificultat: fàcil (des de 8 anys aprox. i amb coneixements d’anglés)
 • On jugar-ho: ací comencen els puzles
 • Què necessites?: ordinador o tauleta amb connexió a internet, paper i llapis.

Una successió de puzles senzills enfocats per a jugar amb menuts i menudes a casa. Poden jugar elles/us soles/us sempre que tinguen un nivell suficient d’anglés. Poden, de fet, connectar-se amb amistats o familiars (per Hangouts o Skype, per exemple) i donar-se pistes per a fer-ho conjuntament i no embossar-se.

3. MAD ESCAPE ROOM: TODA UNA VIDA 

 • Núm. persones: 3
 • Duració aproximada: 30 minuts
 • Nivell de dificultat: fàcil (des de 5 anys)
 • On jugar-ho: ací comença Tota una vida
 • Què necessites?: cada persona ha de tindre un ordinador, tauleta o telèfon amb connexió a internet per a jugar la seua aventura en paral·lel.

Aquest és un joc especialment creat per a famílies. Hi ha 3 fitxes de jugadors, i una sèrie d’enigmes que cada jugador ha de resoldre, utilitzant l’enginy i també amb informació necessària que els altres dos jugadors hauran de compartir amb ell o ella.

Escape room Toda una vida

4. HOGWARTS DIGITAL EScAPE ROOM

Núm. persones: Individual o grupal
Duració aproximada: Variable
Nivell de dificultat: mitjà (recomanem des de 10 anys i amb acompanyament familiar)
On jugar-ho: ací comença l’escape room en Hogwarts
Què necessites?: ordinador amb connexió a internet, paper i llapis.

Aquesta escape room tan especial comença sent estudiant de primer any del Col·legi de Màgia de Hogwarts. T’han triat a la casa que desitjaves i just acabes de sopar amb les teues  compis de classe. Quan pujaràs a la teua sala comuna, el Prefecte diu que jugareu a un joc molt comú entre els muggles. En aqueix moment, tanquen la porta i us deixen atrapats. Heu d’eixir de l’habitació sense usar la màgia, haureu d’usar l’enginy per a poder superar les proves del joc i viure una gran aventura màgica.

Harry Potter

5. APOCALIPSIS HIGIÈNIC 

 • Núm. persones: 1-6 recomanable
 • Duració aproximada: 90-120 minuts
 • Nivell de dificultat: difícil (des de 10 anys)
 • On jugar-ho: ací comença l’apocalipsi higiènica
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet (no mòbil), paper i llapis.

Un dels primers escape room online gratis que es van publicar després de l’inici del confinament i que més gràcia van fer, al·ludint a l’element de la compra d’emergència de moda: paper higiènic. Això sí, ens situa l’any 2043, en un nou ordre mundial on el paper higiènic s’ha convertit en moneda de canvi.

6. MISIÓN ESTELAR

 • Núm. persones: 2-4 recomanable
 • Duració aproximada: 60 minuts
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-ho: ací comença la missió estel·lar
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet o tauleta, paper i llapis.

Aquesta aventura us portarà a l’univers, ja que pertanyeu a la flota estel·lar del Planeta Terra. Lluitàreu l’any 2340 per a salvar a la humanitat de la força fosca. Preneu nota per a no perdre-us cap pista per a aconseguir que no s’extingisca el nostre planeta.

7. ACADEMIA DE MAGIA POLÍBALO

 • Núm. persones: 3 recomanable
 • Duració aproximada: 60 minuts
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-ho: ací comença l’aventura
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet, tauleta o mòbil.

Una escape room per a públic infantil que es desenvolupa en l’Acadèmia de Màgia Políbalo, i que per a aconseguir el vostre diploma de mag haureu de superar un examen final. Un escape room que a través de puzles i endevinalles us farà gaudir en família.

????????????????????????????????????????????

8. UN ESCAPE ROOM PARA LOS MÁS GLOTONES

 • Núm. persones: 1 recomanable
 • Duració aproximada: 90 minuts
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-hoací comença la cuina
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet, tauleta o mòbil.

Si vols fer un escape room diferent, sens dubte aquest és el teu joc. Intenta resoldre aquest joc virtual a través de diferents receptes de cuina, encara que hauràs d’endevinar la llista d’ingredients de moltes d’elles.

9. EL CIRCO DE MARCELINO

 • Núm. persones: 1-4 recomanable
 • Duració aproximada: 60 minuts
 • Nivell de dificultat: fàcil (des de 8 anys)
 • On jugar-ho: ací comença el circ
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet, tauleta o mòbil.

Aquest escape room presenta a Marcelino Orbás, el pallasso més famós del món, que ha recorregut una infinitat de ciutats portant l’alegria del circ per tot el món: Barcelona, Londres, Nova York, però amb l’aparició del cinema el circ està desapareixent. Aquesta aventura consisteix a ajudar a salvar el circ del pallasso Marcelino Orbás.

10. EL FORAJIDO DE TELLUS

 • Núm. persones:1-4 recomanable
 • Duració aproximada: 60 minuts
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-ho: ací comença l’aventura
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet, tauleta o mòbil.

Aquesta història està inspirada en una de les sagues més famoses de la història del cinema, Star Wars. El joc es basa en acompanyar al personatge ,Jaster Ardellian, en un dia de treball. No et preocupes si no eres un expert/a en Star Wars perquè pots jugar igualment, ja que et farà gaudir d’una aventura d’allò més entretinguda. A més, és un dels més de 300 escapes rooms que es poden trobar en la plataforma Runwilly.

I per a celebrar el Dia dels Museus, el MUVIM, el Museu de Paterna i el Museu de Rajoleria de Paiporta han organitzat tres escape rooms online gratuïts:

11. MUVIM

 • Núm. persones: A partir d’1 persona
 • Duració aproximada: no disposa
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-ho: ací comença el viatge en el temps
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet

Aquest escape room et farà viatjar al segle XVIII perquè salves el període de la Il·lustració d’un grup secret que està intentant sabotejar-la. Hauràs de descobrir com planegen impedir la Il·lustració, i evitar-ho per a així poder avançar cap a la Modernitat. Això sí, només funcionarà durant 24 hores, podràs usar-la tant com vulgues durant el dissabte des de les 20.00 fins al diumenge a les 20.00.

12. MUSEU DE PATERNA

 • Núm. persones: A partir d’1 persona
 • Duració aproximada: no disposa
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-ho: ací comença l’aventura
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet

Et trobes l’any 2089 i pateixes les conseqüències d’una gran apagada informàtica que va eliminar tota la Informació històrica virtual de Paterna. Per a recuperar la seua història hauràs de recuperar i desxifrar unes càpsules informàtiques. Amb aquesta aventura virtual que et proposa el Museu de Paterna podràs conéixer de forma divertida la història de Paterna. L’ escape room estarà actiu des del dissabte 16 de maig fins al dilluns 18 de maig a les 23.59.

13. MUSEU RAJOLERIA DE PAIPORTA: ROBATORI EN EL MUSEU

 • Núm. persones:A partir d’1 persona
 • Duració aproximada: no disposa
 • Nivell de dificultat: intermèdia
 • On jugar-ho: ací comença la investigació
 • Què necessites?: ordinador amb connexió a internet

S’ha produït un robatori en el museu, ha desparegut la ximenera de l’antiga fàbrica i totes les pistes apunten que algú l’ha robada. Ara hauràs de seguir les pistes que ha anat deixant el lladre per a poder conéixer el parador de la ximenera. Amb aquesta aventura online podràs descobrir un museu d’allò més emblemàtic.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “13 escape rooms online gratis

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!