Un Nadal de marionetes, teatre i música en el Teatre del Raval

plástic

Nadal al Raval és un cicle que es constitueix per sis propostes culturals dirigides a un públic infantil entre el 21 i el 30 de desembre. El Teatre del Raval celebra el Nadal amb una variada programació familiar en la qual trobem des d’una actuació musical a obres de teatre i espectacles de marionetes.El preu de l’entrada per a cadascun dels esdeveniments culturals és de tres euros i a causa de la limitació d’aforament derivada de la situació sanitària cada proposta cultural es representa per doble partida. D’aquesta manera, la primera sessió comença a les 17.30 i el mateix espectacle es repeteix a les 20.00. Les entrades es poden adquirir per Internet punxant ací i de manera presencial en el propi Teatre del Raval dues hores abans de l’inici de cada representació.

Tian Gombau-L’Home Dibuixat: Sabates noves

Sabates noves és una funció de teatre d’objectes que ens compta el viatge iniciàtic que emprén un xiquet després d’estrenar unes sabates. La companyia de teatre Tian Gombau-L’Home Dibuixat porta a Castelló el millor espectacle per a públic infantil i familiar, segons els Premis MAX 2020. Aquesta obra de marionetes creada per Jordi Palet tracta diverses temàtiques com el pas del temps i la relació de l’ésser humà amb la naturalesa.

 • Dia: Dilluns 21 de desembre
 • Hora: 17.30 i 20.00
 • Duració: 30 minuts
 • Idioma: Valencià
 • Edat Recomanada: A partir de 3 anys
 • Preu: 3 euros (punxa ací)

Trobadorets: Paco, com ens fas xalar

Trobadorets presenta Paco, com ens fas xalar, un disc en homenatge a Paco Muñoz. Aquest àlbum conté cançons originals del cantant valencià, temes versionats sota l’estil d’aquest grup infantil i cançons clàssiques de la música popular valenciana a les quals se’ls ha fet un volt de rosca.

 • Dia: Dimarts 22 de desembre
 • Hora: 17.30 i 20.00
 • Duració: 55 minuts
 • Idioma: Valencià
 • Edat Recomanada: A partir de 3 anys
 • Preu: 3 euros (punxa ací)

Conino Gurillo: La conina viatgera

conina

La companyia Conino Gurillo interpreta una obra de teatre basada en El Principito d’Antoine de Saint-Exupéry. La conina viatgera és el títol d’aquesta versió lliure del clàssic conte infantil dirigida per Carles Benlliure i l’actor Joan Manuel Gurillo.

 • Dia: Dimecres 23 de desembre
 • Hora: 17.30 i 20.00
 • Duració: 45 minuts
 • Idioma: Valencià
 • Edat Recomanada: A partir de 3 anys
 • Preu: 3 euros (punxa ací)

Amimic Teatre: Nadales a la llar

Nadales a la llar relata una història nadalenca amb una marcada identitat valenciana sobre el pastor Tonet i les seues amigues les ovelles. Amimic Teatre ofereix un espectacle de marionetes en el qual es combina teatre i música per a descobrir un món de fantasia on preval l’amistat, la igualtat i la solidaritat.

 • Dia: Dissabte 26 de desembre
 • Hora: 17.30 i 20.00
 • Duració: 55 minuts
 • Idioma: Valencià
 • Edat Recomanada: A partir de 3 anys
 • Preu: 3 euros (punxa ací)

La Família Política: Plàstic

La Família Política interpreta una original història que ens situa en 2078 per a parlar-nos d’un planeta Terra en el qual l’aigua es pren en pastilles, el menjar es beu en sobres i els animals han desaparegut. Plàstic és una obra de teatre sobre el canvi climàtic escrita per Guadalupe Sáez per a xiquets i xiquetes, però dirigida també a adults que creen en un món sostenible i ecològic.

 • Dia: Dilluns 28 de desembre
 • Hora: 17.30 i 20.00
 • Duració: 55 minuts
 • Idioma: Valencià
 • Edat Recomanada: A partir de 3 anys
 • Preu: 3 euros (punxa ací)

Titellaires de Binèfar: Dragoncio

Una funció de teatre de marionetes que entrecreua les històries de diversos contes clàssics com El Flautista de Hamelín, Caputxeta Roja, Alí Bava i els Quaranta Lladres o La Llegenda de la Princesa i el Drac. Dragoncio és un espectacle dels Titellaires de Binèfar amb música en directe de gaites, chiflo, tambors i panderetes.

 • Dia: Dimecres 30 de desembre
 • Hora: 17.30 i 20.00
 • Duració: 55 minuts
 • Idioma: Castellà
 • Edat Recomanada: Entre 4 i 11 anys
 • Preu: 3 euros (punxa ací)

dragoncio

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!