Teatre de titelles, màgia i contacontes en el Espai de la Música de Benicàssim

ameba teatre

El Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim acomiada l’any amb una programació cultural en la qual els espectacles dirigits a xiquets i xiquetes aconsegueixen un gran protagonisme. Al llarg del mes de desembre s’han organitzat un total de cinc activitats culturals de caràcter infantil. Des d’obres teatrals a una sessió de contacontes, passant per un espectacle de màgia i una funció de teatre de titelles.

Tots els esdeveniments són d’accés gratuït i la capacitat del Espai de la Música s’ha reduït en un 50%, la qual cosa es tradueix en un màxim de noranta assistents. Les entrades estaran disponibles per a la seua recollida tres dies abans de la pròpia celebració de l’espectacle. Pots acostar-te al Espai de la Música de dilluns a divendres (de 15.30 a 20.00) i assegurar unes butaques perquè els més xicotets de la casa puguen gaudir de les activitats. A pesar que les propostes culturals comencen a les 12.00, les portes s’obriran amb trenta minuts d’antelació per a afavorir un accés progressiu i sense aglomeracions.

La companyia Ameba teatre porta a Benicàssim El día de Ramiro (dissabte 5 de desembre), una obra de teatre en valencià i recomanada per a xiquets de 4 a 10 anys sobre el viatge d’un saltamartí maldestre i divertit. En aquesta funció es combina la narració dramatitzada, l’ús de marionetes, la música en directe i tècniques de clown per a entretindre al públic infantil durant 50 minuts. Dissabte que ve (12 de desembre) arriba el torn de la màgia de la mà de Produccions Patachicle. La magia del Perlas és el títol d’aquest espectacle per a xiquets i xiquetes d’a partir de 8 anys que es caracteritza per un to de comèdia i per la interacció constant amb el públic. L’artista multidisciplinari Joaquín Navas demostra les seues habilitats màgiques durant una hora de rellotge.

https://youtu.be/VMTJ30IM7LI

El dissabte 19 de desembre la companyia valenciana Teatre a Mà representa L’aneguet lleig, una obra de teatre de titelles en valencià que es basa en el clàssic conte infantil de l’escriptor danés H. C. Andersen. En aquesta història coneguda per tots i dirigida xics i xiques de 3 anys o més es tracten conceptes com la tolerància, l’empatia i l’afany de superació. El cuento del avaro és una obra de teatre de La Pinzón que ens conta la història d’un home malvat i avar que en descobrir el seu futur decideix convertir-se en una bona persona. Aquesta funció teatral de cinquanta minuts es representa en castellà i està pensada per a xiquets i xiquetes d’a partir de 4 anys.

L’última activitat infantil de l’any (26 desembre) en el Espai de la Música Mestre Vila és Cuentos Ecológicos, una sessió de contacontes per a xiquetes de 4 a 11 anys en castellà a càrrec de Trotacuentos. Aquesta proposta cultural consta de quatre narracions en vers relatades per Eva Sánchez i Iván Arguedas amb les quals es reflexiona sobre la importància de cuidar el medi ambient.

https://youtu.be/HidU3TH0hOo

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!