La tercera edició del FES Tals es reprén

fragil

La cultura teatral escala les cadenes muntanyenques per a arribar als pobles de l’interior de la província gràcies al Festival d’Arts Escèniques de la Serra d’Espadà. La tercera edició d’aquesta iniciativa es va cancel·lar durant l’època del confinament, però ha sigut reprogramada per aquesta tardor.La direcció artística del festival és responsabilitat de Pepa Cases, artista polifacètica que ha planificat una variada programació d’esdeveniments dirigits a un públic familiar i infantil. A pesar que totes les actuacions són gratuïtes, a causa de les limitacions d’aforament derivades de la situació sanitària has de reservar el teu lloc acudint a l’Ajuntament de Tales o telefonant al 964 61 30 08.

Per a garantir la seguretat i minimitzar el risc de contagi s’ha decidit dividir les activitats culturals del festival en dos dies no consecutius: el dissabte 10 d’octubre i el diumenge 8 de novembre. No obstant això, la data de novembre es va posposar al dissabte 19 de desembre. El públic haurà de respectar la distància de seguretat amb totes aquelles persones que no formen part del seu nucli de convivència. D’igual manera, els espectadors han de portar posada la màscara en tot moment, exceptuant els xiquets i xiquetes menors de sis anys.

Primera Jornada (Dissabte, 10 d’Octubre)

Guillermo León és l’encarregat de donar el tret d’eixida a les 17.00 amb ¿Qué sombrero está pasando?, una còmica combinació entre teatre de carrer, exercicis de malabars i trucs de màgia. Aquest artista circense crearà el seu propi cabaret a la plaça de l’Església.

la trottola

El show continua amb la companyia Depáso, fundada a Buenos Aires per la ballarina xilena Clara Larcher i l’artista italià Jose Cereda. La Trottola és un espectacle de 25-30 minuts en el que es combinen les acrobàcies aèries amb la dansa contemporània. Una funció en la que s’executen tècniques de circ com la corda llisa, les cintes o la suspensió capil·lar. Clara Larcher i Jose Cereda demostraran la seua vàlua davant el públic talense a les 18.00 en l’avinguda Serra d’Espadà.

L’entreteniment purament infantil arriba a Escoles Velles de la mà de Maria Andrés, artista valenciana que ofereix Fràgil, un espectacle de 50 minuts de clown gestual i físic en el que s’han introduït nous llenguatges com la poesia. María Andrés comença la seua funció a les 19.00 eixint d’una caixa de cartó.

https://youtu.be/55ftqJehgUY

Una hora després (20.00) en el mateix lloc, Juja Teatre interpreta una exhibició d’humor quotidià, àcid, crític, directe i fresc amb el qual transcendeixen la barrera entre el públic i els actors. Esquetxos és el nom amb el qual aquesta companyia, que acaba de complir vint anys d’història, ha batejat a l’espectacle que tanca la primera jornada del Festival d’Arts Escèniques a la Serra d’Espadà.

Segona Jornada (Dissabte, 19 de Desembre)

El segon dia del festival arranca a les 16.30 en la plaça de l’Església amb amb Circus Show, un espectacle circense que ha dissenyat la companyia Purpurina Circus per a sorprendre els més xicotets de la casa.

A continuació (17.30) i en la mateixa plaça, es desenvolupa un número de dansa a càrrec de la companyia alacantina Marroch. Entre Nosaltres és un espectacle de ball, interpretat per Salvador Rocher i Melodia García, en el que s’utilitzen músiques d’origen àrab.

entre nosotros

La companyia valenciana Miranda de Piques desenvolupa un espectacle de màgia en els Escoles Velles. Inimaginable és el títol d’aquesta cita amb la màgia que té lloc a les 18.00.

El grup infantil Trobadorets, encapçalat per Gerard Chiva i Pau Sancho, tanca el Festival d’Arts Escèniques a la Serra d’Espadà a les 19.00 amb un concert familiar que els servira per a presentar el seu últim disc. Una divertida actuació musical que tindrà lloc a Escoles Velles.

trobadorets

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!