El circ protagonitza els primers dies de 2021 en el Teatre de la Raval de Castelló

abracadabra

L’arribada del nou any se celebra en el Teatre del Raval amb tres espectacles circenses per a tota la família. Raval de Circ és una proposta cultural que es desenvolupa entre el 3 i el 5 de gener perquè els xiquets i les xiquetes de Castelló gaudisquen d’acrobàcies i piruetes en llits elàstics, trucs de màgia executats per pallassos, humor gestual i malabars.

Les entrades poden adquirir-se de manera online punxant ací o en la taquilla del Teatre del Raval dues hores abans de cada funció circense. D’igual manera, les portes romandran obertes una hora abans que comence cada actuació per a fomentar un accés progressiu i segur.

Jean Philippe Kikolas: Sense remitent

L’artista Jean Philippe Kikolas representa el diumenge 3 de gener a les 18.00 Sense remitent, un espectacle per a tots els públics en el qual s’executen diferents disciplines circenses: escala lliure, manipulació d’objectes, malabars de rebot, teatre gestual, comèdia slapstick. El preu de l’entrada per a assistir a aquesta funció de circ inspirada en el còmic Frances Kacques Tati i el seu curtmetratge L’Ecole du Facteurs (L’Escola del Carter) és de 4 euros.

sin remite

PLANETA TRAMPOLÍ: Back 2 Classics

L’endemà (dilluns 4 de gener) a la mateixa hora i pel mateix preu els teus fills i filles poden divertir-se amb Back 2 Classics. Aquest espectacle dirigit a un públic familiar de Planeta Trampolí gira entorn d’un llit elàstic i fusiona el circ amb la cultura urbana. D’aquesta manera, les acrobàcies i l’humor del gimnasta Ángel de Miguel García es complementen amb música i scraches generats per dos tocadiscs, així com amb moviments de balls urbans.

La Troupé Malabó: Abracadabra 

L’últim espectacle de Nadal de Circ pertany a La Troupé Malabó i l’entrada té un cost de 3 euros. Abracadabra és el títol d’aquesta funció circense protagonitzada per la carismàtica maga russa Jer Trudis i el seu hàbil alumne Isard. La màgia i l’humor clown són els pilars en els quals se sustenta aquesta actuació de circ que té lloc el dimarts 5 de gener a les 12.00.

abcracadabra 2

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!