Festival de Teatre i Biblioteca del Mar. Arts escèniques per a parlar sobre les emocions i els somnis a xiquets i xiquetes

www.aitoraudicana.com

No sols del bon humor s’alimenta el Teatre Municipal de Benicàssim, també fa un buit en la seua programació al públic familiar i infantil amb la 29a edició -després d’una parada obligatòria en 2020 per la pandèmia- del Festival de Teatre i Biblioteca del Mar amb quatre espectacles teatrals en juliol i agost. Les entrades (3EUR) ja es pot adquirir a través de la pàgina web de Benicàssim Cultura.

Després de Hubo d’El Patio, el Festival de Teatre i Biblioteca del Mar ens acosta el dijous 29 de juliol Uniko de la companyia Teatro Paraíso. Un plantejament arriscat el d’una obra que combina el teatre de titelles amb el més realista per a fer reflexionar als seus espectadors sobre la gelosia que poden nàixer en xiquetes i xiquets pel naixement del seus nous germanets. Malgrat la gravetat del tema i el seu tractament cru i directe, l’espectacle està recomanat per a tots els públics a partir dels 6 anys a causa d’un sentit de l’humor permanent en la representació i el seu caràcter didàctic.

Cami a l'escola 2

El cicle continuarà a l’agost amb Déjà vu, de la companyia Manolo Alcántara. Una obra recomanada per a majors de 7 anys que, sense recórrer al text escènic, aprofita el llenguatge visual i sonor per a parlar dels somnis. L’onirisme de l’espectacle, que tindrà lloc el dijous 12, reptarà als espectadors majors i menuts i els convidarà a reflexionar sobre l’ambició i la lluita per complir els nostres objectius.

Camí a l’escola serà l’obra encarregada de posar el punt final a esta 29a edició del Festival de Teatre i Biblioteca del Mar el dijous 26 d’agost. El treball de Campi Qui Pugui, recomanat per a majors de 5 anys, planteja una situació repetida en molts racons del planeta: les adversitats que xiquetes i xiquets han d’afrontar i superar en el seu camí diari a l’escola. Sense establir el país en el qual succeeix la narració, les tres germanes que protagonitzen Camí a l*escola voldran aprendre per a canviar el seu món i poder tindre el control del seu futur. L’obra ha sigut nominada als Premis de la Crítica de Catalunya a Millor espectacle familiar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!