Aquarama celebra els seus 35 estius estrenant el tobogan càpsula més llarg d’Europa

Aquarama 1

Si eres capaç de reconéixer els tobogans de colors que apunten per la carretera de Benicàssim, se’t fa la boca aigua només de pensar en un gofre amb xocolate, coneixes a l’estrela Bartola o eres capaç d’acabar aquesta frase: “En Benicàssim, en Aquarama, la aventura…”, no hi ha dubte que si et parlem de l’estiu, pensaràs en Aquarama. I, és que, després de 35 anys d’activitat i diversió, el parc aquàtic de Benicàssim s’ha convertit en tot un referent per a passar un dia (o més d’un) en família i gaudir de l’estiu.

Aquarama obri les seues portes una temporada més per a continuar donant-nos moments en família i amb amics i perquè xiquets i xiquetes es divertisquen en les seues vacances. Aquest 2021 serà especial, i és que el parc recupera el seu horari habitual, la qual cosa vol dir que es podrà gaudir del parc una jornada completa; i estrena nou tobogan! I això no és tot, perquè aprofitant el seu 35 aniversari, el parc llançarà diferents promocions i ofertes durant tot l’estiu. Pots adquirir les teues entrades anticipades en aquest enllaç.

L’especial temporada mereixia sorpreses a l’altura, com és el cas del nou tobogan WOW. La nova atracció bat novament rècords en Aquarama, ja que és el tobogan càpsula més llarg d’Europa (30 metres d’altura i 210 de recorregut). Un trepidant viatge que podràs fer a través de la seua cabina translúcida en la qual s’introdueixen els /les usuàries quan estiguen llestes. Aquesta nova incorporació se suma a l’abundant catàleg entre el qual destaquen el Salt del Diable (el tobogan kamikaze més alt d’Europa), El Remolí, la seua coneguda piscina d’ones o Chiquilanda, l’àrea pensada per a els/as més xicotetes, entre les seues moltes atraccions que l’han convertit en un parc de referència.

aquarama

El seu compromís i protocol de seguretat per la covid-19, li van valdre a Aquarama per a fer-se amb el segell ‘Responsible Tourism’ de la Secretaria d’Estat de Turisme; i enguany no anava a ser menys. El parc continua apostant per un estiu segur i posa en marxa el seu protocol per a evitar contagis. Però, a diferència de l’estiu passat, el parc recupera la possibilitat de gaudir del parc durant tot el dia sense interrupcions (de 11.00 a 19.00); sense oblidar tampoc la possibilitat d’adquirir entrades només per a la vesprada.

Si vols evitar cues i assegurar la teua visita a Aquarama al millor preu, et recomanem que compres les entrades de forma anticipada a través del seu web o la seua app. Podràs triar el número i tipus d’entrada (tot el dia o només vesprada) i seleccionar en el calendari el dia que millor se t’ajuste. A més, si compres la teua entrada en la web o l’app també podràs accedir als packs exclusius online.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!