L’Auditori de Castelló, per a tots els públics. Música per a viatjar al voltant del món

kulu orr

Tres nous espectacles per als pròxims mesos de tardor converteixen l’Auditori i Palau de Congressos en el lloc perfecte per a que xiquets i xiquetes disfruten de la música en directe de la forma més segura. Entre octubre i desembre, la música clàssica, el rock and roll i instruments de tots els continents passaran per l’Auditori. A més, l’espai albergarà tres sessions del taller “Amb bombo i platerets” per a aquelles famílies que esperen un bebé.

Kulu Orr: Control Freak

En Control Freak un personatge tractarà de controlar tot dins i fora de l’escenari a través dels accessoris digitals i ordinadors ubicats a la seua vestimenta. Malgrat la seua còmica ineptitud social, es vorà obligat a interactuar amb el públic per mantindre l’ordre que el seu caràcter maniàtic li obliga. Un espectacle que combina humor, tecnologia i una variada selecció de música en directe (Bach, Beethoven, Pachelbel, Nina Simone, The Beatles…).

 • Diumenge 3 d’octubre, 18:00h.
 • Edat: a partir de 5 anys.
 • Preu: 4 euros.

Abraham Cupeiro: Pangea

Pangea planteja al públic familiar de l’Auditori i Palau de Congressos la unió de les diferents parts del planeta mitjançant la música. Una obra didàctica i amena en la que sonaran instruments de tot el món com les caragoles de mar d’Oceania, el hulusí xinés, la flauta senegalesa o la gaita búlgara per apropar a menudes i menuts a les sonoritats d’altres cultures.

 • Diumenge 31 d’octubre, 18:30h.
 • Edat: públic familiar.
 • Preu: 4 euros.

Cordes grilades

Quartet Brossa: Cordes grillades

El Quartet Brossa permet que les més menudes i els més menuts coneguen una història narrada des de la música d’un quartet de cordes i les il·lustracions. Per a Cordes grillades, les cordes dels instruments s’han pintat de vius colors per contar un conte que parla sobre insectes, aus, amor i, sobretot, música.

 • Dissabte 27 de novembre, 18:00h.
 • Edat: de 2 a 7 anys.
 • Preu: 4 euros.

Amb bombo i platerets: taller per a famílies que esperen un bebé (adoptants o gestants)

Taller teoricopràctic amb sessions de micròfon obert en el qual es tractarà d’enriquir el desenvolupament del bebé a través de la música, la veu, el cos i el moviment en l’etapa prenatal i perinatal. Per inscriure’s es deu contactar per correu electrònic a didactica_auditori_castello@gva.es indicant un telèfon de contacte i el nom i cognoms de les persones participants.

 • Diumenges 17 d’octubre, 14 de novembre i 19 de desembre.
 • 11:00h.
 • Preu: 3 euros individual, 5 euros por parella.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!