El Principal invita al públic familiar a prendre consciència mediambiental a través del teatre

Historia de una semilla

El Teatre Principal de Castelló es converteix altre trimestre més en un lloc en el qual xiquets i xiquetes de totes les edats puguen gaudir de les arts escèniques i conèixer històries de la forma més segura. És més, entre els mesos d’octubre a desembre podran viure quatre aventures: acompanyant al capità Nemo a la nau Nautilus, coneixent a la bruixa Martiri i la seua estimada aranyeta, descobrint la història de la guardaboscos Kío o viajant pel món acompanyades i acompanyats d’una Brass Band. T’apuntes?

La Negra: Nautilus

Julio Verne va establir, amb els seus clàssics, les bases de la literatura de ciència ficció actuals. Alguns d’ells, com 20.000 llegües de viatge submarí, mereixen ser tornades al present per vore les seues aportacions a l’actualitat. És el cas del premiat Nautilus, de la companyia La Negra: versió de la clàssica novel·la d’aventures en la qual el capità Nemo conscienciarà sobre els perills de la contaminació del fons marí.

  • Diumenge 24 d’octubre, 18:00h.
  • Edat: per a tots els públics.
  • Preu: 4 euros.

Marie de Jongh: Ikimilikiliklik

En aquesta obra de Marie de Jongh, la bruixa Martiri contarà a menudes i menuts quines eren les dos coses que més por li feien quan era una xiqueta: vore a algú desprotegit i les malvades bruixes. Menys mal que comptava al seu costat amb la seua estimada aranyeta, que la va ajudar a superar totes les seues pors.

  • Dissabte 13 de novembre, 18:00h.
  • Edat: a partir de 7 anys.
  • Preu: 4 euros.

Ikimilikiliklik 2

La Maquiné: Historia de una semilla

L’IVC prepara dos espectacles familiars durant els propers Nadals en el Teatre Principal de Castelló. El primer d’ells és Historia de una semilla de La Maquiné. Una obra que narra com la guardaboscos Kío i el seu gos Brut descobreixen a una xiqueta nascuda entre les arrels d’una alzina. Malgrat que els dos tracten de criar-la, la nounada i la resta de criatures del bosc es veuen amenaçades per l’ésser humà.

  • Diumenge 26 de desembre, 18:00h.
  • Edat: a partir de 4 anys.
  • Preu: 4 euros.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!