La infantesa de Mozart i un conte rus interactiu en l’Auditori de Castelló

16 2

Com va ser Mozart quan era un xiquet? Era molt molest? Des de quan va ser tan virtuós? I com podem contar un conte sense paraules? Preguntes que trobaran la seua resposta durant aquest hivern en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb els seus dos espectacles per a públic familiar. A més, l’espai acollirà tres sessions del taller “Amb bombo i platerets” per aquelles famílies que esperen un bebé.

Cía TPO: Babayaga

La companyia italiana TPO interpreta aquest conte d’origen rus sense paraules, valent-se de la dansa, jocs musicals, sensors i tecnologia interactiva en un espectacle recomanat per a majors de 5 anys. Dos ballarines guiaran al públic en un relat en el qual la unitat del grup serà necessària per derrotar a la maldat amenaçant.

  • Diumenge 23 de gener.
  • 18:00h.
  • Preu: 4 euros.

Edgar Martín: El pequeño Mozart

Concert teatralitzat recomanat per a majors de 5 anys en el qual Edgar Martín es posa en la pell d’un jove Mozart, contant a menudes i menuts algunes anècdotes de la infantesa del compositor que marcarien la seua trajectòria posterior a la vegada que es podran escoltar les seues principals obres mestres.

  • Diumenge 20 de febrer.
  • 18:00h.
  • Preu: 4 euros.

Amb bombo i platerets: taller per a famílies que esperen un bebé (adoptants o gestants)

Taller teoricpràctic amb sessions de micròfon obert en el qual es tractarà d’enriquir el desenvolupament del bebé a través de la música, la veu, el cos i el moviment en l’etapa prenatal i perinatal. Per inscriure’s es deu contactar per correu electrònic a didactica_auditori_castello@gva.es indicant un telèfon de contacte i el nom i cognoms de les persones participants.

  • Dissabtes 12 de febrer i 26 de febrer i diumenge 6 de març.
  • 11:00h.
  • Preu: 3 euros individual, 5 euros per parella.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!