‘Creatura’ i ‘Soc una nou’. Aprendre valors amb el teatre en el Principal

Soc-una-nou-DdelVal-273a

El teatre i les arts escèniques són una bona ferramenta per fomentar la solidaritat i la tolerància a menudes i menuts, entre altres valors. El Teatre Principal de Castelló ofereix aquest hivern l’oportunitat de conèixer la història d’amistat de Marinetti i Omar, un xiquet refugiat. Així com seguir fomentant el desenvolupament de la imaginació de la mà del circ i altres recursos.

Lapso Producciones: Creatura

Espectacle recomanat per a majors de 4 anys en el qual es combinen el circ, la poesia i la música per a representar els últims racons de la imaginació. La Creatura és un ésser que naix en el lloc on la bogeria es troba amb el més impossible i la il·lusió. Ella i altres éssers que viuen en la nostra imaginació es renovaran front als ulls d’espectadores i espectadors a través de malabars i salts.

  • Dissabte 26 de febrer.
  • 18:00h.
  • 4 euros.

Zum Zum Teatre: Soc una nou

Soc una nou narra la història de Marinetti: una advocada implacable que ha denunciat a tot el seu veïnat. El transcurs de l’obra, recomanada per a majors de 7 anys, canvia dràsticament quan Omar, un xiquet refugiat, cau del seu anouer. Omar canviarà la forma de vore el món de Marinetti i per a poder quedar-se amb ella, ambdós fingiran que es tracta d’una anou. Espectacle guardonat en els Premis Fetén 2021.

  • Diumenge 06 de març.
  • 18:00h.
  • 4 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!