Festival de Teatre i Biblioteca del Mar de Benicàssim. Tres dècades d’arts escèniques a l’estiu

loop

Encara que l’arribada de l’estiu sembla portar-nos a llocs com la platja, la muntanya, els parcs… Cites com el Festival de Teatre i Biblioteca de la Mar de Benicàssim són el millor reclam perquè acostar-nos a la cultura siga el millor pla per a l’estiu. Aquest 2022 amb especial significat, i és que el cicle d’arts escèniques per a públic familiar compleix 30 edicions. Per celebrar-ho, quatre noves sessions de teatre i dansa per a totes les edats durant els mesos de juliol i agost al Teatre Municipal de Benicàssim. Les entrades, amb un preu de 3 euros, ja es poden adquirir a la pàgina web de Benicàssim Cultura.

La primera de les sessions serà el dijous 7 de juliol correspon a Loop, una obra que hem pogut gaudir esta primavera al Teatre Principal de Castelló. El treball de la companyia Aracaladanza ens planteja una sèrie de preguntes: Què ocorre quan s’acaba una funció i el teló cau? Quan ja no queda ningú al pati de butaques? Quan l’espai teatral passa a estar il·luminat sols per una llum de treball? Un homenatge al que no es veu del món de l’espectacle reconegut amb el Premi Fetén 2022 al millor espectacle de dansa.

La segona sessió al mes de juliol correrà a càrrec de Guillem Albà & La Marabunta el dijous 21. Jaleiu és una actuació musical del clown Guillem Albà i els seus músics que es proposa fer riure a tots i totes les assistents, ballar i traslladar la seua positiva forma de vore la vida, com si fora un joc.

rebelion

Rebelión serà l’obra encarregada d’iniciar el mes d’agost al dijous 4 d’eixe mes. Un espectacle de dansa a càrrec de Marea Danza y La Teta Calva en el qual fan una versió del clàssic original de George Orwell a través de la dansa contemporània. Les treballadores d’una fàbrica es deixen la pell treballant seguint les manetes del rellotge mentre els seus cossos muten en animals ansiosos de revelar-se. Guardonat a Millor espectacle infantil als Premis de les Arts Escèniques IVC 2021.

La trigèsima edició del Festival de Teatre i Biblioteca del Mar conclourà el dijous 18 d’agost amb Poi, a càrrec de la companyia D’es Tro. Un espectacle de circ contemporani en el qual modernitat i tradició s’uneixen a través d’un joguet tradicional: la trompa mediterrània. A l’actuació acompanyarem un personatge, atrapat des de la infantesa en l’efecte giroscòpic de la seua trompa, a través d’un viatge de canvis i girs provocats pel joc.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!