Música, malabars, diversió i molts amics. Espai Menut ja està ací

Espai Menut s’ha presentat com no podia ser d’altra manera: amb un espectacle d’animació itinerant en ple centre de Castelló que ha reunit a pares, mares, xiquetes, xiquets, oncles, iaios… I aquesta és la nostra filosofia. Ser un compartir les possibilitats culturals i d’oci que ofereix Castelló i comarques per als nens menors de 12 anys.

Artes Visuales, la companyia que ens ha acompanyat en l’estrena, ha posat color, animació, música i tantes ganes com nosaltres per a passar una bona estona i donar a conèixer el nostre projecte perquè sigui de tots. Amb una versió adaptada del seu espectacle Insectopía, ha despertat la curiositat de desenes de persones que s’han ensopegat per casualitat amb una libèl·lula enorme en ple carrer Alloza i Enmig. O ha arrencat un somriure a molts que avui passejaven pel centre de Castelló o ha dibuixat una cara de sorpresa amb els jocs malabars del diàbolo, les maces o els cercles, com queda patent a les fotos de Carmen Ripollés (ACF).

La plaça Santa Clara i la de Peixateria també han estat un punt de trobada per a qui a aquesta hora aprofitaven per a fer les seves compres o simplement feien una passejada. Amb els seus colorits vestits, els seus malabars i la seua interacció amb el públic, Artes Visuales ens ha ajudat a acostar Espai Menut, que per unes hores ha conviscut en el mitjà online i en el offline.

Fins i tot s’ha pogut solucionar un xicotet problemeta tècnic amb la música. Ens ho hem passat bé. Confiem que vosaltres també hagueu pogut gaudir de l’animació (i més amb aquest matí assolellat encara que fred que ha clarejat a Castelló, un d’aquests matins típics de l’hivern que està cridant a la porta).

I ens ha encantat que estiguéreu. Als que ja ens coneixíeu, gràcies per sumar-vos a la iniciativa. I als que ens heu descobert hui per casualitat, esperem donar-vos motius per a convèncer-vos de que en Espai Menut teniu un web al vostre servei. A tots, gràcies per confiar en nosaltres.

Per a això seguirem construint l’agenda d’activitats més completa possible, contant-vos les coses de la manera més atractiva i útil i ampliant el mapa-guia del directori perquè siga una veritable eina a l’hora de localitzar de serveis.

Això no ha fet més que començar. Esperem que ens acompanyeu en el viatge. Espai Menut ja està ací.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Música, malabars, diversió i molts amics. Espai Menut ja està ací

  1. Pingback: Vídeo de presentación de Espai Menut | Espai Menut

  2. Pingback: Agotadas las entradas para el aniversario de Espai Menut con Tom Bombadil en ‘Las Matinales’ del Four Seasons | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!