Patinatge sobre gel, fira i cinema; oci infantil per a tots els gustos

El patinatge sobre gel torna a Castelló per Nadal. Si vols posar a prova la teua habilitat, passar una bona estona o si és la teua única oportunitat de lliscar-te sobre el gel, només has d’acudir a la gran pista que El Corte Inglés ha instal·lat en l’esplanada que recau sobre Passeig Morella.

Calçar-se els patins de fulles i començar a patinar és més fàcil del que sembla. O això diuen molts dels que ho han provat. Culades incloses, clar. La pista romandrà oberta fins el pròxim 8 de gener. I no serà per horaris. De dilluns a dijous i els diumenges obre de 12.00 a 22.00 hores i els divendres i dissabtes de 12.00 a 24.00. Setanta-quatre hores setmanals per a que pugues triar quan anar-hi. El preu és de sis euros cada 45 minuts encara que hi ha descomptes, almenys per als grups d’escolars, que solament paguen tres euros.

Requisits, pocs. El primer, no tenir por a les caigudes… ni a fer el ridícul. Estem en Nadal. I no seràs l’únic a provar el fred de la pista. Els que exigeix l’empresa són l’ús obligatori de guants i màniga llarga. A més, entre les mesures de seguretat destaca la necessitat de conservar el sentit del gir, no creuar la pista i no patinar més de dues persones agafades.

I si el patinatge no és el teu ni el dels teus fills, només has d’anar a la plaça d’Espanya, l’esplanada situada entre Zara i El Corte Inglés. Allí hi ha instal·lada una mini fira amb scalextric, una muntanyeta russa, cotxes de xoc, llits elàstics i una altra atracció anomenada baby. La fira romandrà oberta fins al 15 de gener i el propi centre comercial regala un viatge per determinades compres superiors a 30 euros. El preu del viatge és de dos euros (hi ha promocions de 7 viatges per 10 euros).

A més, just en aquest accés als grans magatzems, hi ha un lloc on venen cotó dolç, castanyes i blat de moro torrat, ideals per al fred d’aquests dies.

Finalment, l’oferta d’oci infantil es completa amb el cicle de cinema Pitiflú, que projectarà pel·lícules com La Casa de Mickey Mouse, Cars 2, Riu o Com entrenar al teu drac del 26 de desembre al 4 de gener. Les sessions començaran a les 17.30 h. en la planta sisena i l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!