‘Jazzeando con Bebés’: concerts interactius per als més menuts

Plaer, irritació, alegria, excitació, relax, energia. La música és capaç de generar un ampli ventall de sensacions en les persones i més si l’oient no ha superat els 6 anys d’edat i no disposa del bagatge musical i de les vivències personals d’un adult. El que mai suscitarà, ni en grans ni en menuts, és la indiferència. Açò ho saben molt bé els integrants del col·lectiu Sedajazz que, fa uns anys, van decidir ampliar la seua labor didàctica i crear Jazzeando con Bebés, una iniciativa pensada per a que els xiquets menors de 4 anys s’acosten a diferents ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova i que ho facen a través de l’oïda, del joc i de l’experimentació.

Perquè els xiquets i els pares que assisteixen a aquesta activitat no van a un concert qualsevol. Van a un concert interactiu on, a més d’escoltar les melodies que interpreten els músics Josep Hernández, Francisco Blanco i Teresa Núñez, poden ballar, cantar i, fins i tot, acompanyar-los amb instruments com les maraques, els tambors, les panderetes, les güiras i els tubs musicals.

Si voleu participar amb els vostres fills en Jazzeando con Bebés i gaudir dels efectes estimulants i educatius de la música, podeu fer-lo aquest diumenge 8 de gener en la Galería Color Elefante de València, en el barri de Russafa i a uns 20 minuts caminant de l’Estació del Nord. Només heu d’omplir la sol·licitud de la pàgina web de Sedajazz i reservar plaça per a la sessió de les 12.30 (la de les 11.00 està plena ja). El preu d’aquesta activitat és de 5 euros per persona.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Jazzeando con Bebés’: concerts interactius per als més menuts

  1. Pingback: Ruzafa Loves Kids: una semana de propuestas ‘in’ para toda la familia en Valencia | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!