Màgia, teatre i clown en majúscules en el cicle Hucha Mágica

El cicle Hucha Mágica de la Fundació Caixa Castelló torna a escena amb un espectacle superlatiu. Sarapín i Sarapón. Las payasadas mágicas és una proposta escènica que es mou entre el teatre, la màgia i el clown i en la qual interpreten a dos personatges entranyables. Este divendres, 3 de febrer, a les 18.30 t’esperen un munt de pallassades.

Sarapín assumeix el paper de cara-blanca, perquè ho entengueu, és el qual sempre o quasi sempre està donant ordres, renyant al seu amic Sarapón… Això sí, en el fons no és tan rondinaire. Agrada tant a xiquets com a adults i el seu lideratge parodia a moltes persones que creuen estar sempre en possessió de la raó. Sarapín treballa les escenes de mim i la comèdia encara que li encanten els jocs malabars, la globoflèxia i, sobretot, la màgia.

Sarapón és el maldestre dels dos i tot ho planteja com un grandíssim problema. Que si li segueixen fantasmes, que si cerca treball però no ho troba, que si vol ser militar, malabarista, mag o un llarg etcètera. Això sí, sense esforçar-se molt que cansa, perquè solament li agrada menjar i dormir. Diu que és el més sa que pot fer un pallasso.

Aste pallasso augusto, que malgrat els seus ‘defectes’ és capaç de fer riure a riallades, domina la màgia, els malabars, la globoflèxia i, sobretot, el més difícil: la comèdia. Les expressions de la seua cara, mans, en definitiva l’expressió de la seua manera de ser, ens aconsegueix guanyar el cor i ens fa voler-lo tal qual és perquè… no té remei. Sarapón solament hi ha un. I Sarapín també.

Espectacle de caràcter educatiu amb mim, jocs malabars, globoflèxia i màgia en el qual els espectadors no solament miren sinó que també aprenen trucs tradicionals com la unió de clips de paper sense tocar-los, el nus més ràpid del món en una corda, fer surar un got, recompondre cordes tallades, endevinar la carta triada per un amic, entre uns altres.

La funció que Sarapín i Sarapón mostraran en la Fundació Caixa Castelló aquest divendres, 3 de febrer, a les 18.30 ha estat presentada ja en més de 150 esdeveniments. I no són nous a Castelló. Els dos pallassos van actuar com artistes convidats en el Teatre Principal en la XV Gal·la Màgica de Castelló i durant dos anys consecutius van actuar en el Peníscola Magic Summer.

El cicle Hucha Màgica et garanteix somriure i diversió a dolls. Recordeu que l’entrada és gratuïta fins a completar aforament, que pectacle està indicat per a majors de 3 anys i que pares i mares no accedeixen a la sala.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!