Parc de Capçalera: naturalesa i entreteniment en el riu Túria

Amb el Parc de Capçalera podria haver passat com amb altres zones enjardinades del riu Túria que, a força d’observar-les des de dalt, perden el seu encant i es converteixen en mers parcs on dur als xiquets després del col·legi o en simples camins on fer footing el cap de setmana. Espais que, si bé tots els habitants de València coneixen, freqüenten i gaudeixen periòdicament, no recomanarien a un turista com lloc d’interès per l’ús i l’abús al que han estat exposats.

Però el Parc de Capçalera ha sabut mantenir intacta la seua imatge i ha fet de la seua proximitat al Bioparc i de les seues cuidades instal·lacions un veritable reclam per a visitants autòctons i forans. Perquè, a més de ser la porta d’entrada a un dels zoològics més importants del país, aquest espai que recrea el paisatge original del riu disposa d’un llac navegable, d’un tren turístic que recorre els seus passejos principals, d’un mirador des del qual observar la Serra de Calderona i del que serà el pròxim Museu del Túria, el Molí del Sol.

Anem, un autèntic paradís per a aquells que anhelen un poc de relax després d’una visita maratoniana al Bioparc i per als quals cerquen l’entreteniment dels seus fills durant el cap de setmana. I és que, a més d’aquestes instal·lacions, el Parc de Capçalera conta amb altres atractius per als ciutadans del carrer: dues cafeteries amb terrasses a l’aire lliure, diverses zones de joc per als xiquets i espectacles de circ gratuïts els dissabtes i diumenges de tot l’any. Plaers als quals molt pocs es resisteixen.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!