Un cavallet ple de contes, titelles i cançons

Una tela, unes sabates, ninots, unes fustes reciclades… són els objectes que donen vida a les marionetes amb les quals Teatre Buffo escenificarà contes clàssics i moderns aquest divendres, 27 de gener, a les 18.30 en el saló d’actes de l’Edifici Hucha dins del cicle Cuentacuentahucha amb el seu obra Els contes del cavallet de fusta.

Un espectacle que durant 55 minuts introduirà a xiquets i xiquetes majors de 2 anys en un món ple d’aventures gràcies a un cavallet de fusta que aplega carregat de cançons, titelles i contes. Com ara el de Katy la Hipopòtam (de Jean Uré), que vol ser ballarina de ballet clàssic i decideix aprimar-se per a aconseguir-lo. O la dels animals de la selva, que es pregunten A què sap la lluna? (de M. Grejniec) i per a això s’uneixen solidàriament.

I també trobareu les Històries dels 1011 Caballitos (d’Empar Claramunt i Carme G. Corberán), en la qual es conten i canten diferents i imaginatives històries, inventades a partir de teles amb múltiples imatges de cavalls. I a Garbancito, un simpàtic conte popular representat amb sabates que introdueix als menuts en la titella-objecte.

Una proposta que, com veus, no li falta gens. Si vols saber més, no et perdes un espectacle d’entrada gratuïta fins a completar aforament i exclusivament per a públic infantil (al saló d’actes solament accedeixen els xiquets).

Teatre Buffo és la proposta artística d’Empar Claramunt. Llicenciada en Filologia Moderna en 1975, va iniciar deu anys després la seua formació de marionetista amb Maria Signorelli, per a treballar després amb Philippe Genty en l’Institut del Teatre de Barcelona, en 1987, i amb Peter Sumisquen en l’Institut Internacional de la Marionnette de Charleville-Mézièrs, en 1991.

La marionetista ha desenvolupat experiències pedagògiques amb persones afectades per la Síndrome de Down així com de difusió de les noves tècniques del teatre de marionetes aplicats al currículum escolar.

Teatre Buffo va nàixer en 1983 com resultat d’una experiència pedagògica d’ensenyament de la llengua italiana en el Centre G. Leopardi de València.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un cavallet ple de contes, titelles i cançons

  1. Pingback: Espai Menut | Música, marionetas, clown y fantasía: teatro de trapo en el edificio Hucha

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!