Una proposta de dansa infantil adaptada per a xiquetes

Ací tens una suggerència per a disfrutar del ball i de la música: dansa oriental per a xiquetes a partir de 5 o 6 anys. Esta és una de les novetats amb les quals arrenca 2012 (des d’este dimarts, dia 10) al Centro Annelise de Arte y Bienestar, a Castelló, una manera distinta de treballar el desenvolupament psicomotriu, la coordinació corporal i altra sèrie de beneficis per a nenes de més de 5 anys d’una forma divertida. I si a tu també t’agrada, pots consulta la seua oferta d’activitats. 

Si a la teua filla li agrada la música i el ball, i a tu t’agradaria que millorara la seua coordinació o simplement que s’ho passe bé, ací tens una opció. Encara estàs a temps de preguntar i mirar si et convé. “Encara que a molts se’ls ve al cap moviments de maluc o dansa del ventre, la dansa oriental és molt més que això. La dansa oriental per a xiquetes implica treballar la correcció postural, la lateralitat
-coordinació dreta-esquerra-, potenciar el treball en grup, l’ordre, la percepció musical, l’escolta, la participació….”, conta Annelise, la responsable del centre de dansa.

Tots estos avantatges i la demanda per part de les mares que ja practiquen dansa oriental han dut a programar una activitat específica per a xiquetes d’entre 5 o 6 anys i 12. I comenza ja: aquest dimarts, 10 de gener, en la sala de ball del carrer República Argentina, 61.

Les places estaran limitades a 10 o 12 xiquetes així és que qui estigueu interessades podeu preguntar en el propi centre o telefonar al 686 83 41 27. El taller infantil de dansa oriental s’impartirà tots els dimarts de 17.30 a 19.00 hores. Les sessions inclouran treball individual, en parelles i en grups, fomentant el respecte i l’ordre. “Amb la dansa oriental, prenen consciència del seu cos, el que els ajuda a millorar la seua coordinació”, afegeix Annelise.

Encara que és una activitat que també poden practicar els xiquets, a estes edats els jocs estan molt diferenciats per a cada grup, per este motiu s’ha pensat més per a xiquetes. Ja ho saps. Una idea més per a que les vostres filles gaudeixin del seu temps lliure i millorin el seu psicomotricidad. Per a elles serà una manera més de divertir-se.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!