Tortell Poltrona, un clàssic entre els pallassos

TIPUS D’ACTIVIDAD: CIRC
QUAN: DISSABTE 28 DE GENER A LES 17.00 I LES 19.30 I DIUMENGE 29 A LES 12.00, 17.00 I 19.30 (2 HORES DE DURADA)
ON: NOVA PLAÇA REI JAUME DE VILA-REAL
EDAT: TOTS ELS PÚBLICS
PREU: XIQUETS 10 € I ADULTS 14 €

El Circ Cric arriba per primera vegada a la província de Castelló, concretament a Vila-real, amb Els racons de la memòria, 35 anys fent el pallasso! Un espectacle recopilatori dels millors números de Tortell Poltrona, pallasso contemporani  per a qui el circ és la suma de totes les arts escèniques: música, poesia, màgia… una visió particular i un saber fer que li han convertit en referent internacional.  Només fa falta navegar un poc per internet per a adonar-se de la rellevància del personatge creat per Jaume Mateu, impulsor d’iniciatives com ara Pallassos Sense Fronteres i el Centre de Recerca dels Arts del Circ i guanyador de premis com el Premi Especial de Circ i els Premis Max, entre altres molts reconeixements a Espanya, França, Brasil….

Ara desembarca a Vila-real amb la seua banda per oferir un espectacle carregat de números que han fet història. Malgrat que la web indica que té una durada de  dues hores, descans inclòs, la funció de Vila-real és d’un poc més d’hora i quart sense descans. “Fa 35 anys que ho intente tots els dies, ho tornaré a intentar.  Jo, ho tornaré a intentar, els gags dels pallassos són poemes visuals que mai estan acabats, però cada espectacle dóna una altra volta de femella, una nova corba i a poc a poc, amb el temps, el caragol és més saborós. Números que ja no feia, alguns que sempre faig i coses que encara no he fet i vull fer. El Circ que a mi m’agrada és poesia. El Circ que a mi m’agrada és alegria. El Circ que a mi m’agrada és companyia”. Així presenta Tortell Poltrona Els racons de la memòria.

Tortell Poltrona havia visitat Castelló en el marc del Magdalena Circus, però des de Circ Cric expliquen que aquesta és la primera vegada que ve amb un espectacle propi amb l’esperança d’obtindre tan bona resposta com l’obtinguda a Catalunya. Les entrades es poden comprar anticipades en la web  www.circcric.Com. Els que preferisquen comprar-les en taquilla poden optar al 20% de descompte per a carnet jove, jubilats, persones amb discapacitat, grups i famílies nombroses. Després, el cap de setmana  del 4 i 5 de febrer, el Circ Cric seguirà per la província, instal·lant la seua carpa en el Centre Comercial Costa Tarongina de Benicarló.

“Tortell Poltrona és un clàssic, com Charlie Rivel o Grock. Però no ho busquen en l’hemeroteca; vagen a veure-ho”, escrivia Gemma Tramullas en El Periódico. Nosaltres pensem seguir la recomanació, vos animeu?

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!