Disfresses, maquillatge i altres bones idees per Carnestoltes

El compte arrere per al Carnestoltes 2012 ja ha començat. En este article trobaràs la programació infantil del Carnestoltes del Grau de Castelló, un taller de maquillatge en Abacus i alguna que altra bona idea per a crear la teua pròpia disfressa. Si t’agrada disfressar-te, esta és la teua festa. I si no, pots passar una bona estona veient la imaginació que posen els altres a fer de les seues disfresses.

Si eres dels quals no els agrada complicar-se la vida o simplement no tens temps, pots trobar disfresses en un munt de tendes, adaptades a totes les butxaques i per a tots els gustos. Però si prefereixes dissenyar-les tu mateix, ací tens una idea que et pot ser útil.

De tot el que hem vist per internet, et proposem un capítol de Art Attack, el programa infantil de manualitats de Disney, en el qual Jordi Cruz confecciona una disfressa amb unes caixes de cartó. Si vols veure de què és capaç, punxa en el vídeo que hi ha tot just ací baix i veuràs què és capaç de fer en huit minuts. I no és gens complicat. T’animes?

I una vegada posats, què et pareix un taller de maquillatge per a completar la disfressa? Esta vegada és en Abacus, la cooperativa situada en la plaça del Jutge Borrull, 5 de Castelló, la qual t’ajudarà a posar color a la festa. El dissabte, 18 de febrer, a les 12.00 ha programat un taller de maquillatge de Carnestoltes perquè t’ho passes en gran.

L’activitat s’emmarca dins del programa Dissabtes intantils que, periòdicament, programa tallers per a compartir en família amb xiquets i xiquetes fins a 12 anys i fins a completar aforament. I totalment gratuïta.

I tot perquè pugues gaudir en gran del Carnestoltes 2012. Guarda forces perquè el cap de setmana arriba al Grau carregat de teatre, animacions infantils, xocolatades, desfilades i, per descomptat, disfresses, moltes disfresses. Ací tens quasi una desena d’activitats que podeu compartir xiquets i majors amb tot el que necessites: tipus d’activitats, horaris i llocs, amb els recorreguts de les principals desfilades inclosos. Us ho aneu a passar d’allò més bé.

Divendres, 17 de febrer
17.30 En la plaça Major de Castelló, anunci del Carnestoltes amb la lectura de la Crida infantil de Carnestoltes i festa infantil, amb l’espectacle La festa del rei, a càrrec de La banda del Drac.
20.00 Animació La Mar de B pel passege Buenavista del Grau, a càrrec de Scura Splats.

Dissabte, 18 de febrer
12.00 Festa infantil de carnaval amb l’obra Supereccos en el centre d’oci del Moll de Costa de Port Azahar a càrrec de La banda del Drac.
18.30 Gran desfilada de Carnestoltes 2012 amb animacions especials, teatre, música i moltes disfresses. Itinerari: carrers Churruca, avinguda del Port, Canàries, San Pedro, avinguda Juan Sebastián Elcano (fins al carrer Gravina) i volta per l’avinguda Juan Sebastián Elcano i San Pedro (fins al parc La Panderola). La concentració de qui desitgen participar en la desfilada tindrà lloc en les calles Mosén Lorenzo Cot i Monturiol (església de San Pedro).

Diumenge, 19 de febrer
De 11.00 a 17.00 Ludoteca infantil amb zona de joc per a xiquets, xiquetes i majors en el Moll de Costa de Port Azahar a càrrec de Bail Out.
18.00 Xocolatada en el parc La Panderola.
19.15 Solemne vetla de la sardina amb Versots de Botafocs en el parc La Panderola. A continuació desfilada de vidus i vídues acompanyant a la sardina pels principals carrers del Grau, amb la participació de Botafocs-Dimonis del Grau de Castelló, fins al parc La Panderola on es donarà pas al soterrament i crema de la sardina que clausurarà el Carnestoltes 2012.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Disfresses, maquillatge i altres bones idees per Carnestoltes

  1. Pingback: ‘Supereccos’: teatro, música y juegos con mensaje sostenible | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!