Un taller de malabars perquè t’ho passes d’alló més bé

Una història tendra, contada sense paraules i dibuixada amb moviments t’obrirà la porta a un circ màgic, d’equilibris i malabars possibles i impossibles. L’Associació de Malabaristas de Castelló (Amaca) i Artes Visuales programen este dissabte, 11 de febrer, l’obra-taller Circo perquè t’endinses en el major espectacle del món. Passa i que no t’ho conten.

TIPUS D’ACTIVITAT: CIRC
QUAN: DISSABTE, 11 DE FEBRER A LES 18.00
ON: ZONA 3-ARTS VISUALS (BISBE SALINES, 6 CASTELLÓ)
EDAT: A PARTIR DE 4 ANYS
PREU: 4.€

Durant mitja hora dos actors posen en escena un muntatge en el qual mostren tots els malabars que es podran experimentar després en el taller a través d’una història teatral, intercalant acrobàcies, equilibris i tècniques de clown.

El públic (xicotets i majors) podran veure la construcció d’una peça circense i l’ús de malabars tan diversos com les maces, el diàvolo, les pilotes, els cercles, els plats xinesos i molt més. Són els malabares de veure, usar i tocar que et contàvem ja aquests Nadal.

Si ja vas ser, aquesta és una proposta diferent de Amaca perquè seguisques posant a prova les teues habilitats. I si no ho vas provar, ara no t’ho pots perdre.

Esta és una proposta escènica per a veure i per a viure. Després de la representació inicial, arribarà el moment del taller en el qual els xiquets i xiquetes (l’edat recomanada és a partir de 4 anys) tindran l’oportunitat de provar ells mateixos tots els malabars i també les xanques. Sona divertit, no?

Marta Martín, malabarista i integrant de l’associació Amaca, ens explica que separaran el públic en grups per a impartir les lliçons bàsiques en cada malabar. Des dels més grans als més menuts, tots posaran a prova els seus reflexos i entrenaran la seua destresa i habilitat.

I no solament és divertit, els malabars ofereixen avantatges físics i mentals, ens conten des de l’Associació de Malabaristas de Castelló. Perquè són un joc i un esport alhora que permet millorar l’agilitat, la flexibilitat i la motricitat. I a nivell mental, ajuden a aconseguir una major concentració, millorant tant la coordinació de moviments com la creativitat. Necessites més motius per a anar a la sala alternativa Zona 3-Artes Visuales i provar de què eres capaç amb uns malabares?

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!