Nanufacture: roba i accessoris infantils molt ‘cool’

Només coneixem un bocí de la història de nANUFACTURE. La qual comença el dia que Carlos i Noelia, assentats ja a València després d’una llarga temporada a Barcelona, van decidir fer ús dels seus estalvis i muntar una tenda amb roba i complements que la seua filla menuda poguera vestir i gaudir. De les dificultats per a trobar proveïdors alternatius en un país on els tons pastís i les puntes en la moda infantil estan més que estesos, no sabem res. Dels inicis d’un comerç de productes per a xiquets en plena zona d’oci nocturn per a adults, tampoc.

I no és que haja plogut molt des que aquest establiment obrira les seues portes en el barri de Russafa –poc més de tres anys separen aqueix dia de l’actualitat–. És que a futurs pares i a pares primerencs ens resulta difícil entendre que, fins a aquesta parella de publicistes es va decidir a crear nANUFACTURE, la ciutat de València no contava amb una tenda de roba de disseny per a xiquets de 0 a 4 anys.

Que volies comprar una samarreta rockera? Doncs t’acostaves a un dels menuts comerços del barri del Carme i, amb sort, trobaves una de The Rolling Stones o AC/DC. Que el que cercaves era pantalons de cort i teixit modern? Aleshores, anaves a un centre comercial i creuaves els dits perquè la peça escollida fóra de la talla del teu fill i no tres o quatre mides major. Que volies uns plats i gots divertits? Repeties operació o recorries a algun familiar o amic perquè, en un dels seus viatges a Madrid o Barcelona, es fera amb algun producte d’una coneguda multinacional sueca.

Però no ens equivoquem: que comercialitzen samarretes de grups tan emblemàtics menge Sex Pistols i Ramones, que venguen bodies, faldilles i pantalons de marques tan divertides com ara Limo, Yporqué, Babau Choses o 4funkyflavours i que disposen d’accessoris per a bebés de Paul Frank o Elodie Details, fan de nANUFACTURE una tenda atractiva, molt atractiva. Però el que, de veritat, converteix a aquest establiment en referent per a pares d’última generació són els seus tallers de lactància materna i de portabebès, les seues xarrades De Mami a Mami i iniciatives com ara Ruzafa Loves Kids, un esdeveniment cultural que en la seua primera edició va assolir la participació de més de 40 locals de la zona i que a l’estiu tornarà a veure la llum amb activitats per a tota la família.

Perquè, com molt bé assenyala un dels seus eslògans, “Tenir fills et canvia la vida. Però no t’atrofia el gust”. I val afegir: per sort.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Nanufacture: roba i accessoris infantils molt ‘cool’

  1. Pingback: Espai Menut | Ruzafa loves kids: la calle sí es para los niños

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!