De xancuts a pirates i boscos de fades: Almassora trau el teatre al carrer

El Festival de Teatre i Animació Almassora al Carrer compleix 14 anyets. I ho celebra amb un programa per veure teatre i activitats d’animació infantil però, sobretot, per ficar-se literalment en el món de l’espectacle. Sis dies (dels nou de la setmana de festes) en què la plaça Pere Cornell serà un gran escenari a l’aire lliure. I cinc companyies diferents per oferir una mica de tot.

Dues de las companyies participants, Grup de Xanques Els Babarots i La Troupe Malabó, ofereixen tallers per què els més xicotets s’endinsen en el màgic món del circ i de les xanques i una altra, Duendelandia, ha programat activitats d’animació. Una manera divertida i participativa de disfrutar de les festes de Santa Quitèria tant si eres d’Almassora com si no. Xarop Teatre i La Varita Mágica completen el programa. Que vostès ho gaudeixen!

PROGRAMA FESTIVAL DE TEATRE I ANIMACIÓ

 

Dissabte, 19 / 18.00 / Grup de xanques Els Babarots

Taller de xanques i cercavila. L’horari oficial de la cercavila és a les set de la vesprada, però prèviament (cap a les sis) tenen programat un taller bàsic de xanques per a tots els públics. Amb ajuda del pare o mare, a partir dels 3 anys ja es pot començar a pujar a les xanques. Uns més elevats i altres menys, però la diversió està garantida. El taller inclou també malabars. I prometen sorpreses.

A les 19.00 començarà la cercavila en què els prop de 30 xancuts, la majoria xavals, faran autèntiques virgueries amb les xanques: saltar dues cordes, fer el pi, anar a peu coix, amb els ulls tancats, un mortal … tot amb unes xanques propis. Del millor en aquest tipus de disciplina.

Diumenge, 20 / 18.30 / La Troupe Malabó

Taller de circ. Espectacle circenc totalment interactiu, on els menuts es convertiran per moments en uns autèntics malabaristes. Quatre divertits pallassos ensenyaran a manejar diàbolos, a fer equilibris amb maces o pilotes, mantenir-se drets amb les xanques, i fins i tot girar els plats xinesos o mantenir en l’aire els bastons màgics. Tot això en un espai circular.

Dimarts, 22 / 18.00 / Xarop Teatre

El Pirata Barba. Ninots i titelles comparteixen escenari amb els actors en una obra per a públic infantil i familiar en la qual el Pirata Barba, refugiat a les illes Columbretes, i el seu gran enemic el senyor Mirabet es donen conten de la inutilitat de la lluita després de tempestes, naufragis i mil batalles en què participa el públic i l’important que és saber conviure.

Espectacle que combina l’atractiu visual amb el narratiu i que permet que, menuts i grans, acaben implicant-se en les aventures que viuen els protagonistes.

Dimecres, 23 / 19.00 / La Varita Mágica

El bosc de la fantasia. Proposta d’animació infantil en què fades i follets es barregen amb el públic en un entretingut cercavila per l’entorn de la plaça. És una obra interactiva en què els personatges de fantasia comparteixen jocs amb els nens i nenes. Un espectacle per a tots els públics en què es podrà gaudir de balls, danses, cançons, jocs amb paracaigudes i molt més. Una hora de diversió garantida. I qui vulga, pot anar disfressat per viure més de prop aquest bosc de fantasia.

Dijous, 24 / 19.00 / La Troupe Malabo

Magia Medieval. Teatre per a públic familiar, on els nens i els seus pares podran passar una estona d’allò més divertit. Pensat per al carrer, amb una ambientació medieval. En ell hi ha efectes de màgia de grans il · lusions, com levitació de l’ajudant, la caixa d’espases o taula flotant, també jocs de plomalls que canvien de color i altres sorprenents efectes. També malabars amb ganivets o diàbolo.

Tot amb un gran sentit del ritme, participació del públic i un innocent humor blanc, absurd, utilitzant tècniques de pallasso.

Dissabte, 26 / 19.00 / Duendelandia

Terra a la vista!!. Jornada lúdico-recreativa tematitzada que contará amb activitats atractives per a tots els participants. Monitors caracteritzats donaran vida a la tripulació d’este vaixell que arriba a Almassora carregat de jocs, música, balls i tallers… Un punt i final d’allò més mogut per al Festival de Teatre i Animació Almassora al Carrer.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!