El Benicàssim Blues Festival naix amb concerts didàctics per a xiquets al carrer

La primera edició del Benicàssim Blues Festival acull en la seua segona jornada, el dissabte 2 de juny a partir de les 11.00, un atractiu concert didàctic dirigit al públic infantil en el seu Escenari Capper, situat en la plaça Constitució (junt al Teatre Municipal). Una atractiva iniciativa per a tota la família que la nova cita festivalera de Benicàssim, organitzada pel col·lectiu Capper, ha tingut a bé tenir en compte des de la seua gestació. A l’aire lliure, a plena llum del dia i amb entrada gratuïta.

El taller, organitzat per l’escola de música Mondo Rítmic de Castelló, té com objectiu introduir als més menuts en les escales i la improvisació del blues, repassant els estils més característics del gènere de forma divertida. L’activitat començarà amb una actuació d’un combo de xiquets, al que seguirà un concert del grup d’alumnes de l’escola, Out Law, finalitzant amb un combo de professors i convidats.

El mateix dissabte a la tarda i repetint escenari, l’empresa Alma Custom Drums de Borriana també ha organitzat un concert de demostracióde les seues noves creacions artesanals, en el qual seran protagonistes l’italià Gianpaolo Feola, considerat un dels millors bateristes del gènere a Europa, i el percusionista David Guillamón. Tots dos realitzaran una exhibició de bateries presentades en l’escenari Memphis del festival, en el carrer Sant Tomás. La cita, a les 18.00 en la plaça Constitució. Pots consultar tota la programació del I Benicàssim Blues Festival en aquest post de Nomepierdoniuna.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El Benicàssim Blues Festival naix amb concerts didàctics per a xiquets al carrer

  1. Pingback: El Benicàssim Blues Festival nace para sacar la buena música a la calle | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!