Come vitaminas, come colores: taller de cuina per a compartir

Que si no m’agrada la verdura, que si no vull fruita, que si treu-me axiò verd … Quantes vegades ens han repetit aquestes frases els nostres fills? I el més important: com evitar-ho? Cuineo Aula Gastronòmica, del Grup Intur, et proposa un suggeridor curs de cuina per a xiquets i xiquetes Come vitaminas, come colores per explicar de manera senzilla i divertida la importància d’una alimentació sana i equilibrada. I, a més, és curs pensat per compartir entre menuts i grans (papàs i mamàs).

Data: diumenge 17 de juny
Horari: de 10.00 a 13.00
Edat recomanada: 3 a 10 anys (amb un adult com a acompanyant)
Places: 40 persones
Preu: 40 € (adult + xiquet)
Ubicació: terrassa Restaurant Cafè Auditori (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)

Juanma Pomer, cap de cuina del Restaurant Cafè Auditori, impartirà aquesta nova edició de Menja vitamines, com colors en la qual els participants aprendran, a través del joc, la importància de la piràmide nutricional, els beneficis d’un esmorzar saludable i el divertides que poden resultar les fruites i verdures.

L’equip de cuina del Restaurant Cafè Auditori ajudarà els xiquets a cuinar un parell de receptes divertides i fàcils de fer per motivar-los a convertir-se en xef per un dia. Una activitat lúdica ara que s’acosta l’estiu, que les classes estan a punt d’acabar i que hi ha més temps lliure per jugar i gaudir d’activitats d’oci en companyia dels majors.

Com pots inscriure’t? Només has de punxar en aquest enllaç dels cursos de Cuineo Aula Gastronòmica i també pots sol·licitar més informació contactant amb el Restaurant Cafè Auditori trucant al 964 23 14 40 o al 964 22 06 70.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Come vitaminas, come colores: taller de cuina per a compartir

  1. Pingback: Un octubre de lo más gastronómico: talleres infantiles de cocina a pares | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!