Escoles d’estiu: un munt de possibilitats per a divertir-se

Amb les vacances escolars molt prop, moltes famílies ja tenen clar els plans per als seus fills i filles només acabar el col·legi. Per als que no, aquest article us pot ser útil. Us resumim algunes de les activitats estivals que encara estan disponibles per als menuts. I ha de tot. Activitats artístiques, percussió, pàdel, futbol, ​​natació, anglès, balls, tècniques d’estudi … i, sobretot, ganes de passar-s’ho bé.

Escola Artística d’Estiu

Descripció: Metrònom oferta durant tot el mes de juliol cursos i tallers de música, arts plàstiques i teatre. Es tracta de formacions que proposen l’acostament a les diferents disciplines artístiques des d’una òptica pedagògica, creativa i lúdica. El seu objectiu és afavorir l’educació en valors i promoure en els nens la participació, la cooperació, la convivència, i el desenvolupament personal i afectiu.
Edat: de 6 a 12 anys
Dates/horaris: de l’1 i el 31 de juliol, a la seu de l’escola de Metrònom (C/Trinitat de Castelló). De dilluns a divendres de de 9.00 a 13.00, encara que el centre romandrà obert de 8.30 a 14.30 per a aquells pares que necessitin deixar els seus fills tutelats.
Preus: 280 euros.
Inscripció i més informació: fins al 22 de juny. Podeu trucar al 964 23 65 71, enviar un correu electrònic a info (arroba) metronom.es o en la mateixa escola.

Art i creativitat

Descripció: Arte Blanco Área Creativa programa del 25 de juny al 13 de juliol un taller infantil partint de l’art i la creativitat com una necessitat per afavorir el creixement. Està dirigit a nens i nenes de 4 a 11 anys en què podran realitzar diferents activitats com dibuix i pintura, balls moderns, percussió corporal, ceràmica i modelatge, contacontes, cinema i teatre.
Horari/dates: de 9.00 a 13.00 amb opció de menjador i aula matinal. Primera setmana: del 25 al 29 de juny. Segona setmana: del 2 al 6 de juliol. Tercera setmana: del 9 al 13 de juliol.
Preus: 90 euros una setmana; 170 dues setmanes i 240 les tres setmanes. Inclou materials, dinar i una samarreta.
Inscripció i més informació: 607 77 67 90 i 646 18 65 35

Campus del Vila-real CF

Descripció: ofereix per aquest estiu dues opcions: el XIV Campus d’Estiu a Tossa de Mar (Girona) que se celebrarà al juliol (en quatre torns d’una setmana) per a nois i noies de 5 a 16 anys. El preu és de 440 euros. La segona proposta és més econòmica, 125 euros per sis dies d’entrenaments a la Ciutat Esportiva groga amb un horari de 9.00 a 14.00, més una equipació completa del Vila-real CF, tour per l’estadi del Madrigal, sorteigs i festes. Els torns seran del 2 al 7 de juliol i del 9 al 14 de juliol. Aquí trobaràs els formularis per a les dues i més informació trucant al 964 50 02 50.

Campus d’estiu L’Esplai

Descripció: la Piscina Provincial acull un conjunt d’activitats lúdico-recreatives i esportives amb el principal objectiu de viure un estiu divertit i diferent. Inclou iniciació al rem, balls coreografiats, iniciació a la vela, baptisme de busseig, jocs i esports tradicionals, excursions, etc.
Edats: de 6 a 12 anys.
Horari/dates: del 2 al 20 de juliol de 9.00 a 16.00.
Preu: 299 euros.
Inscripció: Piscina Provincial (Rafalafena, s / n) o al 964.270.370.

Campus d’estiu de pàdel

Descripció: totes les activitats (futbol, ​​volei, piscina, etc) versaran entorn de l’esport i desenvolupament integral dels xiquet/es, encara que amb el pàdel com a fil conductor. El programa de Castellón Pádel es desenvoluparà a les instal.lacions del Raval Universitari. També hi ha previstes eixides culturals i d’oci, escapades a la platja per conèixer la importància de la figura dels socorristes, festes amb castells inflables en sec i en piscina, etc. Permet inscripcions per dies, setmanes, quinzenes o mes complet i també tenen serveis complementaris com horari ampliat i menjador.
Edats: 3 a 16 anys.
Dates/horaris: del 25 de juny al 31 d’agost. De dilluns a divendres de 9.00 a 17.00
Preus: des de 15 euros dies solts a 195 euros la quinzena en horari complet.
Inscripció: fins a 21 de juny a les instal · lacions de Castelló Pàdel Raval Universitari (964.215.724) o Castelló Pàdel Castalia (964.213.929).

Escola d’estiu WorldSport

Descripció: Worldsport ha preparat un complet programa d’activitats esportives per passar un estiu divertit i en forma. Apunteu tot el que podreu fer: Futsal (futbol sala), bàsquet, hoquei patins, gimnàstica rítmica, capoeira, handbol, taekwondo, beisbol, ioga nens, pintura, jocs, disco mòbil, etc. Al poliesportiu Gran Via de Castelló.
Edats: Infantil i Primària
Dates/horaris: juliol i agost. De dilluns a divendres de 9.00 a 17.00
Inscripció: fins 15 juny inscripcions per a estiu complet (es paga un mes i s’ofereixen dos). I a partir de la setmana següent, per quinzenes.

Summer School: Discover the secrets of nature


Descripció: escola d’estiu de Clap! Languages ​​School a Almassora, Vila-real i la Pobla Tornesa en què a través d’excursions, jocs cooperatius, tallers de joies naturals, de sabó, de bioconstrucció, etc. s’aprèn a gaudir de l’entorn. L’objectiu: passar-s’ho bé i, de passada, aprendre o millorar l’anglès.
Edat: 1 º a 6 º de Primària.
Dates/horaris: del 25 de juny al 27 de juliol (segons municipis). De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00
Inscripció i informació: trucar al 964.862.813 o 673 71 51 59 per saber si queden places disponibles i on.

Grup d’habilitats i tècniques d’estudi

Descripció: si el teu fill/a se li dóna malament alguna assignatura, no sap planificar el temps d’estudi, té problemes de concentració o no vols que no perda el ritme d’estudis durant els mesos estivals, els grups d’habilitats d’aprenentatge i tècniques d’estudi poden ser la teua opció. Impartits per la psicòloga Aida Fernández, treballaran aspectes com conceptes bàsics de l’aprenentatge, l’atenció i la concentració, la motivació, la planificació, les tècniques d’estudi o com afrontar els exàmens. Es treballa en grups reduïts.
Edats: Primària, Secundària i Batxillerat.
Horaris: dos dies a la setmana (Primària hora i mitja i Secundària dues hores).
Inscripció: juny i juliol
Més informació: Aida Fernández 603.537.756, avinguda Rei en Jaume 74, 1 º E o al correu electrònic info(arrova)esnormalloquemepasa.com.

Escola d’Estiu d’Onda

Descripció: El tresor dels colors, amb la multiculturalitat com a temàtica de rerefons, actuarà com a fil conductor de la programació diària de l’Escola d’Estiu d’Onda a càrrec de Món d’Animació. Serà l’eix motivador i servirà per a la consecució dels objectius plantejats. Cada setmana l’ambientació estarà vinculada a un continent del globus terraqui i treballarem sempre amb un color base cada setmana per ajudar a assolir conceptes d’una manera diferenciada al llarg de l’Escola d’Estiu.
Preinscripció: del 15 al 21 de juny (horari: de 12.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h) en el Centre d’Ocupació i Cultura. El 25 de junys es publicarà la llista d’admesos i la matrícula serà el 26 i 27 de juny (horari: de 12.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h)
Preus:
-Primera quinzena (del 2 13 de juliol): 36,00 euros per participant (de 28,80 euros en cas del segon germà; el servei d’acollida està inclòs)
-Segona quinzena (del 16 al 31 de juliol): 43,20 euros per participant (el segon germà: 34,56 euros. El servei d’acollida està inclòs en el preu d’inscripció).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Escoles d’estiu: un munt de possibilitats per a divertir-se

  1. Hola! me gustaria saber donde poder enviar mi curriculum, por si necesitais alguna monitora para escuelas de verano o algun evento.

    Muchas gracias.

    • Hola Eva. Nosotros no organizamos escuelas de verano, pero puedes consultar las empresas que sí lo hacen en este artículo. Un saludo

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!