Biblioteques del Mar de Benicàssim: divertides i en anglès

Les Biblioteques del Mar de Benicàssim -la de Jorge Comín, a la platja de l’Almadrava i la d’Heliópolis- tenen preparat un estiu d’allò més entretingut i, a més, estan d’enhorabona: fan 20 anys. Una d’aquestes propostes és el seu programa d’activitats lúdiques en anglès, ¡perquè divertir-se i aprendre no estan renyits! Tots els dissabtes des del 30 de juny a l’1 de setembre, les Biblioteques del Mar, en col·laboració amb Clap Languages, oferiran activitats de tot tipus amb l’anglès com a llengua vehicular.

Els dissabtes al matí les activitats es desenvoluparan a la zona de gespa que hi ha just al costat de la Biblioteca del Mar Jorge Comín, la pionera en aquest tipus de serveis allà per 1992. De 11.00 a 12.00 serà el torn de xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys i de 12.00 a 13.00, per als de 7 a 10 anys.

A la vesprada, l’activitat es desplaça a la zona de sorra (aprofitant l’ombra) situada just al costat Biblioteca del Mar Heliòpolis, a la platja del mateix nom i també en torns: de 18.00 a 19.00 per als de 4 a 6 anys i de 19.00 a 20.00 per als de 7 a 10.

Les places són limitades en ambdós casos -18 persones de capacitat i 2 de reserva-pel que és necessari preinscriure’s. Com es fa? Molt senzill: la mateixa setmana de l’activitat passa’t per la Biblioteca del Mar a la que et va millor que assisteixin els teus fills o filles i inscriu-los. També pots fer-ho d’un dissabte per a un altre. Ja està. Això sí, recorda que t’has d’apuntar cada setmana que t’interesse acudir. El programa és gratuït.

Des Clap Languages ​​ens expliquen en què consisteix el programa. “Farem jocs infantils, comptarem contes, realitzarem manualitats, jocs d’aigua, alguna gimcana … però tot en anglès. Amb això aconseguim que els i les participants aprenguin diferent vocabulari vinculat a cadascuna de les activitats”, detalla Nicolás. El més normal és que es treballe sobre el sòl, però per a algunes manualitats a les que utilitzaran pintures, argila o plastilina s’habilitaran taules.

“Aquest és el tercer any que oferim aquesta activitat i té molt bona acollida”, afegeix Nicolás. Aquesta és una manera “més natural” d’aprendre un idioma i de familiaritzar-se amb paraules i estructures noves.

Els monitors dinamitzaran l’activitat però són els pares els que s’han de responsabilitzar de la vigilància dels nens i nenes en funció de les seves edats. L’avantatge és que les dues biblioteques estan pegaditas a la platja.

Les Biblioteques del Mar estan obertes de juny a setembre cada dia de la setmana de 11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!