Moncofa al Carrer (MAC): un escenari de menines i superherois per a públic infantil

Els espectacles infantils es colen en la programació de Moncofa al Carrer (MAC), un projecte cultural que del 18 al 26 d’agost convertirà carrers, passeig marítim i places de la localitat de la Plana Baixa en un gran escenari de música, teatre, cinema i exposicions. La programació que més mira cap als menuts es concreta en quatre espectacles de les companyies Volantins, Scura Splats i Nacho Vilar. Una bona excusa per gaudir de Moncofa en família, especialment del seu litoral, abans o després de les actuacions per als menuts. El MAC arrenca aquest dissabte, 18 d’agost, amb la reconeguda obra Veles e Vents de Xarxa Teatre a les 23.00 a la plaça Ruiz Picasso. En este bloc podeu trobar el cartell del MAC amb tota la programació.

Meninetes

Dia: diumenge 19 agost
Hora: 20.00
Lloc: zona centre
Sinopsi: espectacle de carrer itinerant en què cinc menines pujades en xanques, inspirades en els quadres de Velázquez, es disposen a revolucionar a la ciutat amb les seues entremaliadures, balls i jocs… tot davant la desesperació del seu tutor i professor de ball. La menina plorona, la extravertida, la abstreta, la ballarina i la díscola representen el desenvolupament d’un dia de classe, però no d’una classe qualsevol. Personatges i situacions que no els són alienes als espectadors més menuts.
Companyia: Volantins

LudiPlanet

Dia: dimarts 21 agost
Hora: 19.30
Lloc: Na Violant
Sinopsi: espai de jocs, malabars i habilitats per a xiquets i xiquetes a partir de 2 anys. A l’hora H el públic es concentra a l’entrada del perímetre lúdic i els monitors els fan una breu demostració i els indiquen quines són les normes per jugar. Transcorreguts 30 o 40 minuts se’ls ofereix un petit show. Més de dues hores de diversió garantida.
Companyia: Scura Splats

Supereccos

Dia: dimecres 22 d’agost
Hora: 20.00
Lloc: Na Violant
Sinopsi: la contaminació i el canvi climàtic han eliminat els colors de la Terra. Tot és blanc i negre en un planeta trist, seriós i regit pel silenci que va a desaparèixer si ningú fa res. La notícia arriba als Supereccos, que es posen en marxa amb una missió clara: acabar amb la contaminació i retornar els colors i l’alegria a la Terra. I per a això necessitaran l’colobaración del públic. Un espectacle dinàmic, musical i molt participatiu que al final acabarà en una gran festa en la qual s’impliquen grans i xicotets.
Companyia: Scura Splats

Habitus Mundi

Dia: dijous 23 agost
Hora: 20.00
Lloc: zona centre
Sinopsi: després de molts anys dedicats a la vida monacal, els frares de Habitus Mundi descobreixen un bon dia que en qualsevol poble hi ha una vida molt més alegre que la seva. Aquesta serà la seva perdició. A partir d’aquest moment es llancen a la diversió, al descoque, en definitiva, al món del cabaret, del music-hall. Habitus Mundi vol ser un espectacle desenfadat, sense intenció de ferir susceptibilitats, i amb l’únic propòsit que el públic s’oblide de la crua realitat. Molta improvisació en l’espectacle per a més grans dels programats en horari més infantil.
Companyia: Nacho Vilar

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!