Espai Menut estrena secció d’agenda infantil en ‘A vivir que son dos días’, de Radio Castellón-Cadenar Ser

Espai Menut i Ràdio Castelló-Cadena Ser estrenen col·laboració a partir d’aquest dissabte, 15 de setembre. L’agenda infantil d’Espai Menut tindrà una secció al programa ‘A vivir que son dos días’, conduït per Ferran Alcàsser i que s’emet tots els dissabtes i diumenges de 12.00 a 14.00 hores. La secció d’Espai Menut s’emetrà els dissabtes i en aquest primer programa, que el podreu escoltar sobre les 12.45 a la 91.2 de la FM, parlarem de les festes de Benicàssim i del Festival de Teatre de Carrer i Animació Bagatge de Betxí, entre altres suggeriments. El programa també es podrà escoltar en diferit després de l’emissió en aquest enllaç del portal web de Ràdio Castelló-Cadena Ser.

Festa de presentació d'Espai Menut. ACF/Fotógrafos

L’espai tindrà com a sintonia una cançó molt especial, per molts motius: la versió de “La Panderola” de Pleasant Dreams, el grup de Xilxes. Especial perquè, com La Panderola, Espai Menut es mou per la Plana per oferir alternatives d’oci i cultura per a mares i pares amb nens de 0 a 12 anys. Especial també perquè és una cançó molt nostra, que tots hem cantat alguna vegada i que encara canten molts nens. I, per descomptat, perquè és una versió folk-pop-espectral tan senzilla com l’original però amb arranjaments que la fan molt autèntica. I si no, mireu el vídeo d’abaix.

La col·laboració s’emmarca dins de l’aposta d’Espai Menut per ampliar la difusió de les activitats que des d’institucions i organitzacions públiques i privades es programen per a públic infantil a La Plana i oferir així una alternativa d’oci a pares i mares. I no només d’activitats, també d’apropar propostes de cuina divertida o d’escapades per Castelló i València, d’informar sobre xerrades o cursos d’interès per als pares, o d’oferir a un sol clic un ampli directori amb serveis com cafeteries amb àrea infantil, parcs i zones verdes o companyies d’animació infantil.

Una gran notícia per anar celebrant que dins de res Espai Menut compleix un anyet. Ja ho sabeu, tots els dissabtes a ‘A vivir que son dos días Castellón’. I sempre que ho necessiteu en www.espaimenut.com.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!