Un octubre d’allò més gastronòmic: tallers infantils de cuina a parells

Octubre arriba amb unes quantes propostes per llepar-se els dits. Un taller infantil de galetes decorades amb fondant i un altre taller de cuina per a nanos amb propostes per a la nit de Halloween. El de decoració fondant a l’Associació de Veïns de Rafalafena amb Sabrina i Vanessa, dues artistes de la decoració en rebosteria. I el de cuina per a la nit de Halloween a l’Auditori. El primer està programat per el 27 d’octubre i el segon ha canviat de data: en lloc del 27 es farà el dimecres 31 d’octubre. En ambdós hi ha inscripció prèvia.

 

Taller infantil de galetes Halloween

Data: dissabte, octubre 27
Horari: a partir de les 17.00
Lloc: Associació de Veïns Rafalafena
Edat recomanada: a partir de 3 anys (amb acompanyant)
Preu: 7 euros
Inscripcions: per telèfon, Sabrina 661.245.902 i Vanessa 663.974.000, per correu electrònic a unmundodeazucar (arrova) live.com o al Facebook, a Las cosetes de Noa i Els pastissos de Lucla.

A Sabrina, la professora que impartirà el taller amb Vanessa, l’afició per la rebosteria li ve de lluny. Un grapat de cursos i molt d’autodidacta és la recepta que li ha permès especialitzar-se en l’elaboració de pastissos fondant (pasta de sucre), aquestes joies de la rebosteria que estan tan bones per al paladar com sorprenents per a la vista.

La popular Kitty, un taxi novaiorquès, un camp de futbol, ​​un castell de fantasia i fins a un Codi Civil, així d’àmplies són les possibilitats del fondant. La cara dels xiquets no té preu, i la dels majors tampoc.

I dels pastissos a les galetes. L’excusa? Halloween. La raó? Passar-s’ho bé. El taller està pensat per a públic infantil a partir de 3 anys (acompanyats) i consistirà en la decoració de les galetes amb fondant i amb glaça reial (clara d’ou i sucre glas) acolorida. Amb això i sprinkles (decoracions de sucre) cada un podrà fer el que se li acudisca.

Un cop après, ja depèn de cadascú posar-se mans a la massa a casa per sorprendre als amics i amigues amb unes galetes d’allò més decorades i saboroses.

Tots els participants (no cal estar associat a l’A VV Rafalafena per poder apuntar-se) rebran el seu barret de cartolina, el seu davantal amb bosses de reciclatge, una caixa per guardar les galetes decorades i un diploma. Les places són limitades (entre 15-18 persones).

Taller de cuina Nit de Halloween

Data: dissabte 27 d’octubre
Horari: a partir de les 18.00
Places: 40 persones
Preu: 40 € (adult + xiquet/a)

Cuineo, l’Aula Gastronòmica del Grup Intur, prepara un nou taller infantil amb receptes per sorprendre i sorprendre’s per què els peques de la casa es mereixen una vesprada-nit terroríficament divertida. Nit de Halloween, té per títol.

El curs tindrà lloc al restaurant Cafè Auditori (Auditori i Palau de Congressos de Castelló) i l’impartirà Juanma Pomer, cap de cuina. Els ensenyarà a fer receptes senzilles de tardor. I Cuineo vos anima a que aneu disfressats.Totes les persones interessades només s’han d’inscriure emplenant un formulari en línia.

Ara és amb motiu de Halloween, però el juny va ser Come vitaminas, come colores la proposta de Cuineo per enganxar els més menuts a la cuina i a més fomentar hàbits saludables a l’hora de dinar. Llavors us vam dir que era una proposta per compartir i repetir, ara teniu l’oportunitat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!